Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 21.11.2023

biletul zilei cota 3

Rezultate foarte ciudate ieri la EURO, asa ca biletul nostru nu a fost castigator. Speram la mai multa inspiratie si la mai mult chef de fotbal din partea nationalelor astazi, asa ca hai sa va prezint cele trei pronosticuri alese:

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 21.11.2023

Gibraltar - Olanda

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Gibraltar si Olanda, meci ce conteaza pentru ultima etapa din grupa B de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Gibraltar a primit o corectie serioasa din partea Frantei in ultimul meci, atunci cand au pierdut cu scorul de 14:0. Este putin nedrept din punctul meu de vedere ca la o diferenta asa mare de valoare si de profesionalism, sa accelerezi atat de rau. Totusi, cei de la Gibraltar sunt obisnuiti cu scoruri mari, asa ca nu cred ca s-au suparat prea tare. Gandul lor este acum la meciul din aceasta seara cu Olanda si spera sa iasa mult mai onorabil din acest duel.

 

De cealalta parte, Olanda si-a securizat calificarea la EURO si vin in aceasta seara ca intr-un meci de antrenament. Nu se pune problema pierderi celor 3 puncte, dar nici nu cred ca vor adopta stilul Frantei si vor incerca sa de-a de pamant cu saracii adversari. Ma astept la un 3:0, 4:0 pentru Olanda, dar mai mult nu. Totusi, mergem pe varianta cea mai safe si alegem pronosticul Sub 6.5 goluri!

Pronostic

Sub 6.5 goluri

Cota

1.40

Togo - Senegal

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Togo si Senegal, meci ce conteaza pentruetapa cu numarul 2 din grupa B de la calificarile pentru Cupa Mondiala din Africa!

 

Togo s-a impiedicat in prima etapa in deplasare la Sudan, acolo unde au reusit sa scoata un simplu rezultat de egalitate. Astazi pleaca cu sansa a doua la victorie, chiar daca evolueaza pe teren propriu si se anunta un meci foarte dificil pentru ei. Totusi, forma de moment este una foarte buna, echipa este neinvinsa, asa ca moralul ii poate sustine spre un rezultat notabil.

 

De cealalta parte, Senegalul s-a distrat in prima etapa, castigand cu scorul de 4:0 in fata Sudanului de Sud. Diferenta de valoare era una clara intre cele doua formatii, asa ca Senegal a avut de indeplinit o formalitate. Astazi pleaca din nou din postura de favorita si am mare incredere ca vor face o treaba buna si un meci cu multe goluri, asa ca mizam pe varianta Peste 1.5 goluri!

Pronostic

Peste 1.5 goluri

Cota

1.36

Kosovo - Belarus

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kosovo si Belarus, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din grupa I de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Cele doua formatii de astazi sunt de mult scoase din lupta la calificare, asa ca nu exista miza pentru acest meci. Totusi, Kosovo arata o determinare impresionanta in ultima perioada si au facut 3 meciuri de vis. Victorii cu Israel si Andorra si egal cu Elvetia. Cu siguranta vor dori sa incheie grupa cu o victorie, mai ales ca evolueaza pe teren propriu si poate chiar sa termine pe locul al 3-lea in grupa.

 

De cealalta parte, Belarus vine si ea dupa 3 meciuri bune, in care au obtinut doua egaluri cu Romania si Elvetia si o victorie cu Andorra, dar nivelul de joc este cu mult sub al celor din Kosovo. Echipa mi se pare destul de fragila si chiar nu inteleg cum Elvetia si chiar si Romania, nu au reusit sa ii bata, mai ales ca au dominat tot meciul. In aceasta seara mergem direct pe Kosovo si asteptam inca un meci la rupere din partea gazdelor!

Pronostic

1

Cota

1.67

Cota 3 Azi - 21.11.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 1619

Gibraltar – Olanda

Sub 6.5 goluri

1.40

Togo – Senegal

Peste 1.5 goluri

1.36

Kosovo – Belarus

1

1.67

Cota totală:

3.17