Biletul Zilei Handbal 27 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal – 27 decembrie este format din trei partide, toate trei din Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal 27.12.2021 are o cota de 3.28 si poate fi jucat la Betano pana la ora 20:05.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 27 decembrie 2021

Ponturi pariuri Rhein Neckar Lowen – Hannover Burgdorf (ora 20.05)

Leii au un sezon foarte slab in Bundesliga, mult sub asteptarile din startul campionatului, dupa 16 partide sunt doar pe locul 12 cu 14 puncte, iar sansele de a prinde o cupa europeana sunt destul de mici daca nu isi vor imbunatati considerabil prestatiile.

In ciuda acestui parcurs Lowen nu a pierdut decat doua patide acasa, cu Lemgo si liderul Magdeburg, mai mult are una dintre cele mai prolifice linii ofensive pe teren propriu cu o medie de 31.4 goluri marcate.

Hannover nu se descurca mai deloc atunci cand evolueaza in SAP Arena din Mannheim, a pierdut 13 din totalul de 14 jocuri disputate aici, iar acum cu o medie de 30 de goluri incasate in deplasare nu o vad sa intrerupa traditia.

Pronostic Rhein Neckar Lowen – Hannover Burgdorf: victorie RN Lowen cota 1.34

Ponturi pariuri Lubbecke – Wetzlar (ora 20.05)

Oaspetii incearca sa prinda o cupa europeana si sunt mari sanse sa si reuseasca, dupa 17 runde sunt pe locul 5 cu 21 de puncte, la egalitate cu urmatoarea clasata Goppingen, care insa a jucat deja in runda curenta.

Lubbecke este o nou promovata care nu se descurca foarte rau, dar in acelasi timp nici nu o vad capabila sa castige in fata unui adversar cu state vechi in Bundesliga.

Mizez pe un succes al lui Wetzlar, care este in primul rand mult mai omogena si organizata, anii de prim esalon isi vor spune cuvantul contra unei nou promovate.

Pronostic Lubbecke – Wetzlar: victorie Wetzlar cota 1.60

Ponturi pariuri Fuchse – Melsungen (ora 20.05)

Vulpile din Berlin au un meci destul de greu in aceasta seara pe teren propriu contra lui Melsungen, dar aceasta serie de 6 partide fara esec in Bundesliga le da mare incredere.

Fuchse a cedat intr-un singur meci din Pabellon Max Schmeling disputat in campionatul german sezonul actual, cu liderul Magdeburg.

Oaspetii nu se descurca in deplasare, mai ales cand evolueaza pe terenul adversarei de azi, acolo unde au pierdut 4 din ultimele 5 infruntari.

Pronostic Fuchse – Melsungen: victorie Fuchse cota 1.53

Biletul zilei handbal 27 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: