Caută
Close this search box.

Ajax – Liverpool ponturi pariuri 21.10.2020

ajax liverpool ponturi pariuri 21102020

Doua dintre cele mai ofensive echipe ale momentului se intalnesc in prima etapa a Ligii Campionilor intr-un meci care se anunta mai mult decat spectaculos. Va reusi Jurgen Klopp sa suplineasca absentele din zona defensiva sau vor profita olandezii? VEZI mai jos avancronica acestui meci si cota de 2.35 propusa la agentia de pariuri online Superbet!

ajax liverpool ponturi pariuri 21102020

Ajax.

Dupa despartirea in vara de mai multe piese importante, era de asteptat ca echipa sa nu mai aiba acelasi inceput puternic de campionat, dar formatia condusa de Erik ten Hag se bucura de un start excelent de sezon, castigand 4 din primele 5 partide, singura infrangere venind in partida cu Groningen de acum doua etape.

Echipa isi pastreaza apetitul ofensiv, acestia marcand de cel putin 2 ori in 3 din cele 5 meciuri disputate pana acum, iar in ultima etapa predand o lectie de atac celor din Heerenveen si marcand de nu mai putin de 5 ori.

Liverpool.

Dupa inceputul fulminant de anul trecut, cand Liverpool se distantase dupa cateva etape in favorita la castigarea campionatului, lucrurile nu mai stau la fel de bine in acest an, echipa primind multe goluri din cauze organizarii defensive deficitare.

Lui Jurgen Klopp ii va fi si mai greu sa remedieze aceste probleme dupa accidentarea lui Virgil van Dijk in meciul din weekend cu Everton, iar absentele lui Alisson si Thiago vor cantari si ele destul de mult in fata unei formatii ce practica un fotbal extrem de ofensiv.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Ajax (4-2-3-1): Onana, Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui, Klaassen, Gravenberch, Tadic, Kudus, Neres, Promes.

Liverpool (4-3-3): Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane.

VEZI aici cotele pentru Ajax – Liverpool!

Absenti.

Ajax: Niciunul.

Liverpool: Alisson, van Dijk, Keita, Oxlade-Chamberlain, Thiago, Tsimikas.

Istoric Confruntari Directe.

Aceasta va fi prima intalnire oficiala intre cele doua echipe.

Ponturi Inter – Monchengladbach, cota 1.59 – vezi aici!

Ponturi pariuri Ajax – Liverpool – AlexK.

Atat Ajax, cat si Liverpool isi doresc un start reusit al acestei campanii de Liga Campionilor, grupa din care fac parte acestia avand-o in componenta si pe Atalanta, una dintre revelatiile ultimelor sezoane, iar orice pas gresit poate sa complice calculele calificarii.

Ajax va incerca sa puna presiune din start pe o defensiva mult slabita a campioanei en-titre a Angliei si sa marcheze rapid pentru a putea utiliza arma contraatacului, echipa bazandu-se pe cativa jucatori cu o viteza excelenta.

In ciuda absentelor notabile din echipa, Jurgen Klopp se poate baza inca pe o echipa de top, solutiile de pe banca fiind aproape de nivelul titularilor, iar faptul ca din formatie vor face parte toate cele 3 guri de foc si distribuitorii celor mai multe pase de gol din sezoanele trecute de Premier League ma fac sa cred ca vom avea parte de un meci cu multe goluri.

De aceea voi alege pentru acest meci un pronostic cu o cota foarte buna, 2.35 la agentia de pariuri online Superbet pentru un meci cu cel putin 4 goluri si goluri in ambele porti.

Pronostic Ajax – Liverpool GG4+ – Cota 2.35!

Click aici pentru a paria pronosticul!