Astra – Poli Iasi ponturi pariuri 24.10.2020

astra poli iasi ponturi pariuri 24102020

Vor reusi giurgiuvenii sa sparga gheata in acest sezon si sa obtina prima victorie sau isi vor consolida pozitia de lanterna rosie a campionatului, devenind una din favoritele la retrogradare? VEZI mai jos pontul de cota 1.70 propus la agentia de pariuri online Betano pentru aceasta infruntare!

astra poli iasi ponturi pariuri 24102020

Astra.

Neasteptata lanterna rosie a acestui inceput de campionat trece prin cea mai proasta perioada de cand echipa joaca in primul esalon al campionatului Romaniei, echipa acumuland un singur punct dupa 7 etape si primind nu mai putin de 17 goluri in meciurile disputate pana acum.

Cu toate ca echipa s-a intarit in aceasta vara prin aducerile lui Montini, Wuthrich si Sousa, echipa nu reuseste sa gaseasca formula ideala de joc, iar pierderea in atac a lui Alibec, transferat in Arabia Saudita, este cu greu suplinita momentan de ceilalti jucatori ofensivi ai echipei.

Poli Iasi.

Oaspetii din acest meci impart prima pozitie in clasamentul celor mai slabe defensive chiar cu oponentii din meciul de sambata, acestia primind tot 17 goluri, iar patru dintre ele venind in meciul din ultima etapa impotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Moldovenii intampina atat probleme de lot, echipa avandu-i pe Breeveld si Vanzo accidentati, Frasinescu si Mensah confirmati cu COVID-10 si Mihalache suspendat dupa intrarea care l-a scos din circuitul competitional pe Elvir Koljic, cat si probleme financiare destul de mari.

Dupa 7 etape disputate echipa ocupa a noua pozitie in clasament, acumuland 9 puncte, iar in partidele jucate pana acum nu s-a inregistrat niciun rezultat de egalitate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Astra (4-3-3): Lazar, David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic, Canadija, Crepulja, Stahl, Budescu, Gheorghe, Montini.

Poli Iasi (4-3-3): Branza, Onea, De Irondo, Baxevanos, Busu, Fr. Cristea, Acka, Passaglia, Platini, Cristea, Popadiuc.

VEZI aici cotele pentru Astra – Poli Iasi!

Absenti.

Astra: Seto, Fatai, Ionita II.

Poli Iasi: Breeveld, Vanzo, Frasinescu, Mensah, Mihalache.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe impart o istorie bogata in ceea ce priveste meciurile directe, iar ultima partida s-a disputat in noiembrie 2019, incheiat cu victoria clara a celor de la Astra, 4-0.

Ponturi pariuri Astra – Poli Iasi – AlexK.

In partida de sambata seara se intalnesc formatiile cu cele mai slabe defensive din acest campionat, ambele avand cate 17 goluri primite. Cu toate acestea, ele se afla in situatii diferite, Poli Iasi ocupand un loc in mijlocul clasamentului, iar Astra fiind ultima clasata, avand doar un punct castigat in primele 7 etape.

Giurgiuvenii trebuie sa revina pe un trend pozitiv cat mai repede, iar un meci contra unei alte echipe avand mari probleme ar fi ocazia ideala pentru a obtine un rezultat ce sa ii relanseze acest sezon.

Mizez pe o abordare ofensiva a Astrei, echipa incercand sa marcheze cat mai rapid, dar pierderea lui Alibec va aduce desincronizari in jocul ofensiv si de aceea voi alege un pariu interesant pentru acest meci la agentia de pariuri online Betano.

Pronostic Astra – Poli Iasi Peste 1.5 offside-uri Astra – Cota 1.70!

Click aici pentru a paria pronosticul!