Astra – Universitatea Craiova ponturi pariuri 31.07.2020

Astra Giurgiu si-a respectat pana acum blazonul in acest play-off, dar miercuri seara va primi vizita celei mai in forma echipe din Liga 1, Universitatea Craiova. Juvetii nu concep alt rezultat in afara victoriei pe Stadionul Marin Anastasovici, intr-o partida care se va disputa cu incepere de la ora 21.30 si poate fi urmarita pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 si Look Tv.

Astra Universitatea Craiova ponturi pariuri 29 07 2020

Astra Giurgiu.

Este o echipa imprevizibila capabila de a rasturna orice calcul al hartiei, iar asta a demonstrat-o prin rezultatele obtinute in acest play-off. Astralii au intors in mod miraculos se poate spune soarta partidelor cu FCSB si CFR Cluj cand au reusit sa revina de la 0-2 pe tabela.

Lupta pentru locul 3 in clasament care ii poate aduce un bonus financiar, dar si pentru onoarea sa asa cum declara intr-un recent interviu Denis Alibec. Cele 33 de puncte ii ofera un avans de doua lungimi fata de FCSB, a 4-a clasata si 4 de FC Botosani echipa de pe locul 5.

Incertitudinea inca planeaza in lotul sau, daca va aborda acest meci cu prima echipa, sau cu echipa secunda, totul se va decide in cursul zilei de vineri cand sunt asteptate rezultatele la cele doua teste.

Universitatea Craiova.

Vine cu un moral foarte bun pe Stadionul Marin Anastasovici dupa 6 victorii consecutive, rezultate ce au propulsat-o pe primul loc in Liga 1 cu un punct avans fata de CFR Cluj, a doua clasata si singura contracandidata la titlu.

Echipa pregatita de Cristiano Bergodi a marcat cel putin doua goluri in fiecare dintre aceste 6 partide, dar a si incasat gol in 5 dintre ele, exceptie a facut meciul cu Botosani castigat sec cu scorul de 2-0.

Se bazeaza pe o linie mediana extrem de mobila, agresiva, rapida si inventiva, iar in benzi Mihaila si Ivan reusesc sa destabilizeze defensiva adversa gratie plusului de viteza si tehnicitate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Astra (4-4-2): Lazar – Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Simion, Seto, Radut, Serban – Budescu, Alibec.

 

Universitatea Craiova (4-2-3-1):  Pigliacelli –  Vladoiu, Acka, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Koljic, Mihaila, Ivan. 

Vezi toate cotele pentru Astra – Universitatea Craiova !

Absenti.

  • Astra: Ljuban Crepulja – infectat Covid19.
  • Universitatea Craiova: Alexandru Matel, Vasile Constantin – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Universitatea Craiova a castigat partida tur din play-off cu scorul de 2-1, in timp ce in sezonul regulat fiecare dintre echipe s-a impus pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Ponturi Italia Serie A: Torino – Roma: cota 1.75

Ponturi pariuri Astra Giurgiu – Universitatea Craiova – Lily84.

Ma astept la un meci echilibrat, Universitatea este deja avertizata de forta ofensiva a gazdelor care pot decide soarta unei partide prin Denis Alibesc sau Constantin Budescu.

Insa cei doi atacanti ai giurgiuvenilor ar putea fi calcaiul lui Ahile de aceasta data, nu fac foarte bine faza defensiva, iar in fata Craiovei o formatie care ataca cu toate compartimentele poate fi cu adevarat un handicap.

Oltenii au jucatori capabili sa depaseasca blocul apararii adverse, nu o vad pe Astra capabila sa anihilize trio-ul ofensiv  Mihaila-Koljic-Ivan.

Craiova se va impune pe Stadionul Marin Anastasovici, are o motivatie suplimentara, un lot mai echilibrat valoric, dar nu ma astept la multe reusite pe tabela de marcaj.

Pronostic Astra Giurgiu – Universitatea Craiova : victorie Universitatea Craiova & sub 5.5 goluri – 1.80