Atalanta – Brescia ponturi pariuri 14.07.2020

atalanta brescia ponturi pariuri 14072020

La Bergamo, Atalanta primeste viztia celor de la Brescia in runda cu numarul 33 din Serie A. Meciul va incepe la ora 22:45 si se va disputa pe Stadio Atleti Azzurri. Pentru acest duel, am gasit un pont interesant care are o cota de 2.10 si il puteti gasi la agentia Unibet. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

atalanta brescia ponturi pariuri 14072020

Atalanta

Are parte de un sezon extraordinar avand 67 de puncte in clasament, ocupand locul 3, loc ce duce in grupele Champions League. Este cea mai ofensiva echipa din campionat cu 87 de rusite si 41 de goluri primite.

Atalanta a ajuns la 15 meciuri consecutive fara infrangere, dupa ce in ultima etapa a remizat cu campioana Juventus chiar la Torino. Este aproape sigura de prezenta in Champions League in urmatorul sezon, fiind la 13 puncte de locul 5 din Serie A. In acest an, Atalanta va juca contra celor de la PSG in sferturi.

Muriel este cel mai bun marcator al echipei cu 17 reusite, el este urmat de colegii sai Ilcic si Zapata cu cate 15 reusite. 

atalanta - brescia pariuri 14 iulie 2020

Brescia

Este ca si retrogradata in Serie B avand doar 21 de puncte acumulate in cele 32 de etape, fiind la 9 puncte de salvare. Ei ocupa locul 19 la 2 puncte de ultima clasata SPAL.

Vine dupa a 21-a infrangere din acest sezon iar adversara a fost AS Roma care s-a impus cu 3-0. Are cea mai slaba aparare din Serie A cu 64 de goluri primite si doar 28 inscrise.

Cel mai bun marcator al echipei este Donnarumma  cu 7 reusite. 

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini – Palomino, Caldara, Tolói – Castagne, Freuler, Roon, Hateboer – Gómez – Zapata, Muriel

Brescia (4-3-1-2): Joronen – Sabelli, Chancellor, Papetti, Semprini – Dessena, Tonali, Bjarnason – Spalek – Donnarumma, Torregossa

Vezi toate cotele pentru Atalanta – Brescia!

Absenti.

  • Atalanta: Robin Gosens este singurul absent al echipei.
  • Brescia: Andrea Cistana, Dimitri Bisoli sunt accidentati iar Balotelli este incert.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, Atalanta s-a impus cu scorul 3-0.
  • In precedentele 5 dispute, ambele echipe au castigat cate  2 meciuri.

Ponturi pariuri Atalanta – Brescia – IulianBNG.

Atalanta are 7 victorii consecutive pe teren propriu iar ultimele 2 au fost fara gol primit. Majoritatea meciurilor contra celor de la Brescia s-au terminat cu gol la o singura poarta.

De partea cealalta, Brescia se gandeste deja la meciurile din Serie B din sezonul viitor si nu cred ca vor emite pretentii de la acest meci.

Mizez pe forta ofensiva a gazdelor in acest meci, eu cred ca se vor impune la scor si nu vor primi gol.

Pronostic Atalanta – Brescia: Atalanta castiga fara sa primeasca gol – 2.10