Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 11.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Intrerupem seria de castiguri cu un lost din cauza meciului din Tara Galilor. Nu ma asteptam ca cele doua echipe sa joace atat de defensiv si sa traga de timp, dar din pacate avem parte si de astfel de meciuri. Speram sa recuperam pierderea astazi, in ultima zi din aceasta saptamana !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Braga – Belenenses

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Braga si Belenenses, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 26 din Portugalia: Primeira Liga !

Braga are nevoie de toate puncte din aceasta confruntare pentru a ramane aproape de Benfica in lupta pentru locul 3 din clasament. Cu o victorie astazi, Braga se apropie la un singur punct de podium si ar ramane in carti pentru un loc de Champions League. Astazi nu au voie sa faca vrun pas gresit si nici nu au un adversar prea puternic in fata.

Belenenses este foarte aproape de zona de retrogradare, asa ca punctele din acest final de sezon sunt foarte importante pentru ei. Sunt la doar 2 puncte peste Maritimo, formatie ce se afla pe locul de baraj. Astazi au o misiune aproape imposibila si ma astept sa incerce sa obtina un rezultat de egalitate. Merg pe victoria celor de la Braga si am mare incredere in aceasta echipa frumoasa !

Brondby – Copenhaga

Pentru cel de-al doilea meci la zilei am decis sa aleg partida dintre Brondby si FC Copenhaga, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Danemarca: SuperLiga !

Se anunta un super meci in aceasta dupa-amiaza, iar ambele echipe au nevoie de toate cele trei puncte puse in joc. Brondby a pierdut etapa trecuta derby-ul cu Midtjylland si astfel au pierdut prima pozitie din clasament. Chiar si asa, raman la doar un punct in spatele lor si spera ca pana la final sa revina pe prima pozitie. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar vor avea un meci extrem de dificil.

De cealalta parte, Copenhaga nu mai este echipa din anii trecuti si in acest moment sunt doar pe locul 4. Au sanse bune de a urca pe podium, deoarece sunt la egalitate de puncte cu Aarhus, dar pentru acest lucru au nevoie de un final de sezon cat mai bun. Copenhaga a ramas o formatie deschisa si cu siguranta nici astazi nu se vor baricada in propria jumate. Merg pe goluri si am sa aleg varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

PONTURI PARIURI 11.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!