Biletul zilei baschet 01.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

1 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.95. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Au fost 3 luni pe plus la acest proiect: martie, aprilie si mai, in conditiile in care am inceput de la minus undeva pe 05-03. Incep aceasta luna iunie cu un moral excelent, si la noapte am ochit un over si o favorita.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 1 iunie 2021

Brooklyn Nets – Boston Cetlics (ora 02:30)

Prefatez mai intai partida din Brooklyn, unde avem “meciul 5” intre Nets(2) si Celtics(7).

Am avut 4 meciuri atractive intre Nets si Celtics, iar dupa prima partida in care cele doua ofensive au fost “ice cold”, over-ul a incasat de fiecare data in meciurile 2, 3 si 4. Trio-ul Durant – Irving – Harden, la care-l adaugam pe Harris – un aruncator excelent de la distanta, au fost prea mult pentru Boston. Walker si Williams au fost OUT pentru “verzi” in meciul anterior si sunt mai mult de “doubtful” la noapte.

Cum spuneam, avem 3 partide de over la rand, cu Brooklyn gasind cheia succesului in acest match-up cu Boston. Stim ca Milwaukee deja o asteapta in semifinale pe Brooklyn (ce serie vom avea acolo), asa ca ma astept ca Durant & co. sa inchida disputa cu Celtics inca din aceasta noapte. Nu ma astept ca Brad Stevens sa faca minuni cu elevii sai in defensiva, pentru ca nu prea are cu cine, iar daca va lipsi si Williams, atunci vom avea un nou meci de tipul “run & gun”.

Phoenix Suns – L.A. Lakers (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta de foc in Arizona, acolo unde avem a 5-a confruntare dintre Suns(2) si Lakers(7).

Meci capital in aceasta noapte intre Suns si Lakers, a caror serie a devenit din “best of 7”, una “best of 3”. Marea intrebare ramane evident cum se simte Anthony Davis (groin injury). antrenorul Frank Vogel s-a declarat optimist dupa testele de luni, insa nu-l vad fortandu-l pe Davis intr-un meci 5, ce nu este decisiv. James a avut un “doubled-double” frumos duminica (25 de puncte si 12 recuperari), insa a comis si 6 turnovers.

Chris Paul a facut un “statement” duminica seara, inregistrand 18 puncte si 9 pase decisive, gruparea din Arizona castigand pe merit “meciul 4”, iar echipa per total a aratat ca in meciul de debut. Suns au momentul de partea lor, si mai important de atat, CP3 este din nou la capacitate maxima. Defensiva a fost si ea importanta in partida trecuta, fortandu-i pe adversari sa aiba un procentaj de doar 39% si sa comita 15 turnoovers. In conditiile date, ma astept ca Phoenix sa preia conducerea in serie.

Biletul zilei baschet 1 iunie 2021

Leave a Comment: