Biletul zilei baschet 02.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

2 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.92. Am selectat doua partide: una din Romania si una din Spania, cu primul meci incepand la ora 20:00.

Am inceput in forta ieri, fratilor, un WIN cu cota 2.95 format dintr-un over la Nets vs Celtics si o victorie clara a jucatorilor de la Suns. Pentru azi am ochit doua formatii favorite, de la care ma astept sa faca un “bounce back”.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 2 iunie 2021

CSO Voluntari – U BT Cluj-Napoca (ora 20:00)

Prefatez mai intai partida de la Voluntari, unde jucatorii gazda joaca din nou sub spectrul eliminarii in fata adversarilor din Cluj.

Dupa doua partide dominate clar de ardeleni in sala BT din Cluj-Napoca, seria s-a deplasat la Voluntari pentru meciurile 3 si 4. Si ce meci 3 am avut fratilor! Unul in care echipa gazda a vazut ca nu poate sa le puna probleme adversarilor decat printr-un joc “run & gun. Cei mai buni jucatori ai echipei gazda au fost evident Devoe Joseph si Anthony Hickey, acestia totalizand 61 de puncte. Voluntari trebuie sa joace in acelasi stil si diseara pentru a evita eliminarea in fata fanilor.

Jucatorii de la U BT au avut sansele lor in sferturile 3 si 4, insa precizia in momentele cheie de joc a lasat de dorit. Totodata, apararea condusa de pe margine de Mihai Silvasan a permis adversarilor sa marcheze aproape nestingheriti din pozitii favorabile. Karel Guzman cu 23 de puncte si Patrick Richard cu 22 au fost printre remarcatii echipei oaspete. Oaspetii stiu ca ieri Oradea a produs acel mult dorit “sweep”, si ca au nevoie sa inchida cat mai repede aceasta serie, pentru a nu fi dezavantajati (odihna in principal).

Baskonia – Valencia (ora 20:45)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta de foc in Vitoria-Gasteiz, acolo unde avem a 2-a confruntare dintre Baskonia si Valencia.

Ce partida am avut in arena La Fonteta acum 2 zile intre aceste doua echipe, un meci care a avut de toate, si a carui conducere s-a schimbat de nenumarate ori. Cea mai mare diferenta pentru Valencia a fost de 6 puncte in primul sfert, in timp ce oaspetii de la Baskonia au avut 10 puncte pe finalul sfertului 3, si 9 puncte undeva la jumatatea sfertului final. S-a jucat la libere in secundele de final pentru un scor 87-86 in favoarea gazdelor.

Am observat o lupta nemaipomenita in acest prim match-up intre doua echipe ce se cunosc foarte bine, si nu ma astept la ceva diferit in aceasta seara. Daca ne uitam cu atentie: au fost 5 dispute h2h intre cele doua echipe in acest sezon, in toate competitiile, si, desi am avut cam de fiecare data meciuri stranse, echipa gazda a reusit victoria in toate cele 5 confruntari. Baskonia are nevoie sa plimbe mai mult mingea si sa arunce o idee mai bine de la distanta, iar restul va veni de la sine pentru egalarea seriei.

Biletul zilei baschet 2 iunie 2021

Leave a Comment: