Biletul zilei baschet 03.01.2021

Biletul zilei baschet de azi 3 ianuarie 2021 are cota 3.60 la Superbet, este format din 3 partide, cu prima incepand la ora 19:00.

Biletul de ieri din baschet incepuse bine cu victoria lui Efes si under-ul de la Baskonia, insa continuarea a lasat de dorit. Azi incerc sa merg doar pe 3 evenimente din 3 campionate diferite: Super Lig, BBL si Liga A.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 3 IANUARIE 2021

Ormanspor – Bursaspor (ora 19:00)

Deschid biletul de baschet cu un meci din Turcia, Super Lig, unde avem doua echipe din subsolul clasamentului: Ormanspor(4-10) si Bursaspor(3-9).

Gazdele au pierdut 7 din ultimele 8 meciuri, si chiar daca sunt in clasament peste adversarii lor, asta urmeaza sa se schimbe. Oaspetii din Bursa au realizat un „statement” castigand 3 din ultimele 4 partide. E drept ca cele 3 victorii au fost in Eurocup, insa victoria din Grecia cu Promitheas e una datatoare de speranta. Americanul Peters si camerunezul Kadji au combinat in acel meci pentru 51 de puncte, 14 recuperari si 9 pase decisive, si ma astept sa fie duo-ul de temut si in aceasta deplasare. E timpul ca Bursaspor sa intrerupa seria de 7 esecuri in campionat.

ALBA Berlin – Bayern (19:00)

Derby in prima liga germana BBL, in capitala se intalnesc echipele care se lupta de obicei la titlu: ALBA(6-1) si Bayern(7-1).

Am urmarit ambele combatante in Euroliga, si pot spune ca bavarezii au un avantaj clar in aceasta seara. Echipa de la Berlin a avut meci direct cu Zalgirs, si chiar daca a facut meciul interesant pana pe final, scor 71-74, lipsa a 3 titulari obisnuiti se va vedea azi. Bayern a produs inca o surpriza in Euroliga, castigand cu Barcelona, scor 90-77, Wade Baldwin fiind fabulos cu ale sale 29 de puncte si 7 pase decisive. El si Reynolds vor specula azi spatiile libere din apararea adversa, iar Bayern ar trebui sa castige acest duel rival fara mari emotii pe final. Reamintesc ca cele doua echipe s-au intalnit in aceasta arena in Euroliga, Bayern castigand clar, 72-90.

Brindisi – Trento (20:00)

Inchid biletul de baschet cu infruntarea din Liga A, sala PalaPentassuglia propunand duelul dintre Brindisi(9-3) si Trento(6-6).

Niciuna din echipe nu a impresionat in ultima perioada, si de asta ma mira handicapul generos oferit gazdelor. Da, Brindisi este echipa mai buna, insa a pierdut ultimele doua partide din campionat cu Pesaro & Cremona. Trento nu sta mai bine, cu o infrangere la Trieste in runda anterioara, plus alte esecuri in Eurocup, dintr-o grupa de unde a reusit totusi sa se califice in Top 16. Daca ne uitam insa la disputele directe, vedem ca Trento a fost un fel de „kryptonite” pentru Brindisi, oferind des surprize adversarilor. Vad si acest duel unul atractiv pana in minutele de final, handicapul de „double digits” fiind extrem de tentant.

Biletul Zilei Baschet 03.01.2021