Biletul zilei baschet 03.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.8%
Castigate: 5/18
Unitati: -582

3 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.15. Am selectat doua partide: una din Germania si una din Spania, cu primul meci incepand la ora 21:30.

LOST ieri la ultima lovitura fratilor, americanul Edwards fiind blocat in secundele finale, iar U BT a ratat succesul. In celalalt meci Baskonia s-a impus cu Valencia. Pentru azi am ochit doua formatii favorite, ambele din baschetul european.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 3 iunie 2021

Ulm – ALBA Berlin (ora 21:30)

Prefatez mai intai partida cu numarul 3 dintre Ulm si ALBA, scorul in serie fiind egal, 1-1.

Am mers pe gruparea berlineza in meciul secund, unul de revansa, iar Lo & co. nu m-au dezamagit, castigand lejer acel match-up. Am avut astfel primele doua partide disputate in capitala Germaniei, doua meciuri dominate de jucatorii gazda, insa berlinezii au fost invingatori doar in meciul secund. Vad acest trend continuand azi, cu echipa oaspete favorita.

A fost un “meci 2” in care ALBA s-a razbunat pentru erorile din prima partida, conducand cap-coada meciul de acum 2 zile, iar diferenta din final (14 puncte), putea fi chiar mai mare, gazdele avand in sfertul 4 chiar si 20 de puncte diferenta. Nu ma astept la ceva diferit in aceasta seara, chiar daca se schimba terenul pentru urmatoarele 2 partide. Gruparea din capitala Germaniei este trupa mai valoroasa si mai competitiva.

Joventut – Barcelona (ora 23:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta palpitant in Badalona, acolo unde avem a 2-a confruntare dintre Joventut si Barca.

Se joaca momentan pe sistemul “cel mai bun din 3 meciuri”. Daca va amintiti, am mers pe Joventut cu un handicap geenros de 12.5 puncte, la o cota foarte buna (1.77) acum 2 zile, iar jucatorii oaspeti au reusit sa tina aproape in meci, pierzand la 10 puncte. Am mizat pe faptul ca Barcelona era deja obosita dupa acel Final 4 de la Koln, si daca era vreo partida in care Joventut putea sa-si masoare fortele cu adversarii – era meciul vizat.

La Barca nu a evoluat Nick Calathes, grecul fiind menajat in aceasta prima runda dupa accidentarea la glezna suferita in semifinala cu Milano. A jucat duminica in finala cu Efes, insa s-a vazut ca nu este recuperat complet. Ma gandesc ca cei din conducerea catalana nu vor risca ca acesta sa sufere o accidentare mai serioasa. Barca are un prim adversar lejer, pentru ca apoi sa dea piept cu invingatoarea dintre Tenerife si Burgos. Merg pe echipa care are o defensiva excelenta, si va dori sa termine aceasta serie cu un “sweep”.

Biletul zilei baschet 3 iunie 2021

bz baschet 030620221

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: