Biletul zilei baschet 04.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.8%
Castigate: 5/18
Unitati: -582

4 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.99. Am selectat doua partide: una din Germania si una din Spania, cu primul meci incepand la ora 21:30.

LOST ieri frustrant, desi ALBA a castigat la Ulm, nu acelasi lucru l-a facut si Barca in Badalona. Pentru azi am ochit doua formatii “underdog”, ambele din baschetul european.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 4 iunie 2021

Bayern – Ludwigsburg (ora 21:30)

Prefatez mai intai partida cu numarul 4 dintre Ludwigsburg si Bayern, scorul in serie fiind favorabil bavarezilor, 2-1.

Ludwigsburg a castigat primul meci in aceasta semifinala cu Bayern, scor 81-78, si toata suflarea baschetului german se intreba daca acesta este inceputul sfarsitului pentru Wade Baldwin & co. Nu a fost insa sa fie asa, bavarezii au revenit in forta in serie, “furand” mai intai avantajul terenului propriu cu un succes la 10 puncte, iar apoi confirma acasa, cu un succes la limita, scor 81-78.

Baldwin si Lucic au combinat pentru 43 de puncte in “meciul 3”, unul in care Bayern s-a trezit abia pe finalul sfertului 3, pana atunci oaspetii dominand copios partida. Jucatorii gazda au fost o idee mai buni la aruncarile de 2 si de 3 puncte, si la cele libere, aceste lovituri suplinind cele 16 “turnovers” inregistrate. Va fi un meci 4 extrem de important, pentru ca oaspetii vor dori cu toata forta sa egaleze seria. Ramane de vazut daca vor putea realiza acest obiectiv indraznet.

Valencia – Baskonia (ora 23:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta palpitant in arena La Fonteta, acolo unde meciul decisiv intre Valencia si Baskonia.

Ce partide fabuloase am avut intre cele doua echipe, cu trupa din Vitoria-Gasteiz dominandu-le pe ambele, insa obtinand doar un succes. A fost mai intai un match-up dominat chiar in aceasta arena de trio-ul Henry – Peters – Dragic, insa Valencia a revenit excelent in repriza secunda si mai ales, a punctat decisiv in momentele cheie din finalul meciului, reusind sa “fure” acea partida.

Seria s-a mutat acum doua zile in Tara Bascilor, acolo unde Baskonia nu a mai lasat partida in voia sortii, dominand meciul cap-coada, si realizand astfel un “statement” in vederea acestui meci decisiv. Giedraitis si Jekiri au fost fabulosi sub panou, iar la conducere americanii Peters si si Henry au creat spatiile necesare. Va fi un meci 3 de “win or go home” pentru ambele formatii, recomandarea este pe succesul oaspetilor, Baskonia a fost echipa mai buna in acest match-up, insa pentru siguranta – aleg handicapul.

Biletul zilei baschet 4 iunie 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: