Biletul zilei baschet 05.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 29.4%
Castigate: 5/17
Unitati: -482

5 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.03. Am selectat doua partide: una din BBL si una din Super Liga, cu primul meci incepand la ora 20:00.

WIN ieri la biletul propus, atat Hornets cat si Kings castigand in deplasarile avute. Pentru azi am ales o echipa “underdog” si un “over”, din doua campionate diferite din Europa.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 5 MAI 2021

Oldenburg – Crailsheim Merlins (ora 20:00)

Prefatez mai intai partida din liga germana BBL, unde avem un duel ce se anunta echilibrat intre Oldenburg(23-8) si Merlins(22-10).

Am mers acum o saptamana impotriva jucatorilor de la Crailsheim si am avut castig de cauza, adversarii de la Ulm facand o repriza secunda excelenta. Azi insa, m-am decis sa merg pe ei, handicapul impus de bookmakeri fiind in opinia mea mult prea mare. Da, Oldenburg este echipa mai experimentata, cu jucatori mai eficienti, insa cele doua infrangeri din ultimele 4 partide au aratat multe lacune in jocul colectiv.

Se intalnesc doua echipe vecine de clasament, Oldenburg fiind pe locul 4, in timp ce adversarii lor de azi sunt cu o pozitie mai jos. E foarte posibil sa avem acest match-up chiar in prima runda de playoff, si in functie de ce se va intampla diseara, avantajul terenului propriu poate fi inversat. Intre cele doua echipe au fost 2 dispute directe in 2020, prima in acel turneu de la Audi Dome, 85-83 pentru Oldenburg, iar a doua in decembrie, in campionat, Crailsheim castigand acel duel, 94-80.

Hapoel Tel-Aviv – Bnei Herzliya (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu inca un match-up atractiv din Super Liga statului Israel intre Hapoel Tel-Aviv(8-16) si Bnei Herzliya(7-17).

Suntem deja in faza “turul invinsilor” la campionatul de baschet din Israel, unul ce se apropie de final. Primele dua locuri de aici duc in playoff, la o calificare direct in sferturile de finala, in timp ce ultimele 2 vor pecetlui soarta echipelor ce activeaza in primul esalon. Cele doua echipe propuse azi sunt mai aproape de retrogradare decat de primele pozitii, asa ca ma astept la un meci alert cu un “fast pace” din partea lor.

Forma recenta ar trebui sa dea credit echipei gazda, insa oaspetii nu vor ceda atat de usor pe cat pare la o simpla privire a cotelor. De altfel, daca ne uitam la cele doua dispute directe din campionat in acest sezon, vedem ca fiecare echipa a castigat pe terenul celeilalte: 86-98 si 89-99. Ultima partida a avut loc acum 2 saptamani, si am avut un total de 188 de puncte. Nu ma astept la ceva diferit in aceasta seara, pariul inteligent mergand pe over.

Biletul zilei baschet 5 mai 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: