Biletul zilei baschet 05.06.2021

5 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide de playoff: una din Rusia si una din SUA, cu primul meci incepand la ora 19:30.

Am fost extrem de aproape sa inverzim biletul de ieri cu cota 2.99, din pacate Ludwigsburg a pierdut fix la 9 puncte cu Bayern, asa ca acel pronostic a fost VOID. Ramanem totusi cu +65u datorita Baskoniei.

Pentru azi merg pe doua echipe „underdog”.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 5 IUNIE 2021

Unics Kazan – CSKA Moscova (ora 19:30)

Prefatez mai intai partida din VTB League, finala de playoff intre Unics(3) si CSKA(4).

Orasul Kazan va gazdui primele doua partide ale finalei, azi si luni, urmand ca apoi sa avem partidele de la Moscova. Avem doua echipe care se cunosc foarte bine, intalnindu-se de atatea ori in ultimii ani. In acest sezon regulat, cele doua partide directe au apartinut jucatorilor din capitala Rusiei, 76-83 la Kazan si 102-86 la Moscova. Daca ne uitam la aceste rezultate am putea spune ca oaspetii sunt ca si castigatori, eu cred ca nu va fi chiar asa.

Unics nu a pierdut vreun meci pana aici, 2-0 cu Zielona Gora(6) si 3-0 cu Lokomotiv Kuban(2). CSKA a castigat cu 2-1 vs Nizhny Novgorod(5) si cu 3-1 vs Zenit St. Petersburg(1). Meciurile din sezonul regulat nu se compara cu cele din playoff, iar cel mai bun exemplu este in NBA (la cel mai inalt nivel). Apoi, trupa de la Moscova nu-i mai are la dispozitie pe Mike James (plecat la Brooklyne Nets) si pe Nikola Milutinov (accidentat). Cu alte cuvinte, ne asteapta un „meci 1” extrem de disputat.

Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks (ora 02:30)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de echilibrat din NBA Playoffs, intre doua echipe cu pretentii in Est: Nets(2) vs Bucks(3).

Dupa ce au trecut de episodul din Orlando bubble, si si-au luat revansa cu varf si-ndesat vs Miami Heat (4-0 sweep), Bucks sunt bine odihniti si dornici sa le puna probleme adversarilor din Brooklyn. Va fi evident un „challenge” extraordinar pentru Giannis & co., stim cu totii ce talente se regasesc la adversari. Cred totusi ca in acest match-up defensiva este cea care va face diferenta, iar „cerbii” sunt clar superiori la acest capitol.

Daca Bucks au castigat in minimul de meciuri cu Heat, Brooklyn a avut nevoie de 5 partide in match-up-ul cu Boston Celtics. Cei 3 (Irving, Durant si Harden) arata foarte bine impreuna, insa infruntandu-i pe Bucks in aceasta serie semifinala va fi cu totul altceva fata de runda anterioara. Intotdeauna „meciul 1” dintr-o astfel de serie e extrem de greu de prezis, aleg insa echipa mai odihnita si dornica de afirmare dupa dezamagirea din playoff-ul trecut.

Biletul zilei baschet 5 iunie 2021