Biletul zilei baschet 06.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 30.4%
Castigate: 7/23
Unitati: -787

Biletul zilei baschet de azi 6 ianuarie 2021 are cota 4.40 la Superbet, si este format din 3 partide, cu prima incepand la ora 17:00.

La biletul de de baschet propus ieri toate echipele favorite au castigat, insa doar una a acoperit handicapul propus. Azi incerc sa merg tot pe 3 evenimente din 3 campionate diferite: Basket League, Divizia A si NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 IANUARIE 2021

Larisa – Promitheas (ora 17:00)

Deschid biletul de baschet cu un meci din Grecia, unde avem doua echipe din subsolul clasamentului: Larisa(2-7) si Promitheas(4-2).

Asa cum aminteam in descriere – clasamentul indica o lupta intre ultimele doua clasate, insa daca ne uitam la recorduri – vedem ca oaspetii sunt pe ultimul loc in competitie doar pentru ca au evoluat in 6 partide (majoritatea echipelor avand 9-10 meciuri). S-a ajuns aici datorita protocolului COVID, dar si programului incarcat datorita meciurilor din Eurocup. Oaspetii vin dupa o victorie la o echipa cu joc si scor similar celei de azi – Trikoupis(3-7), si ma astept la inca un succes pentru ei in cautarea revenirii in liga interna.

Voluntari – Oradea (20:00)

Derby in prima liga de la noi, langa Bucuresti avem un duel ce se anunta atractiv intre Voluntari(4-2) si Oradea(4-1).

Am mers pe Voluntari la inceputul acestui sezon de baschet, jucatorii pregatiti de Sasa Ocokoljic pierzand ambele meciuri de la Cluj-Napoca. Au urmat apoi 4 victorii la rand, ultima vs Craiova destul de impresionanta, insa cred ca Moldoveanu & co. nu reprezinta inca o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Oradea a pierdut un singur meci, acasa, pe final vs Sibiu, o partida in care au avut sansa lor la victorie. Merg in special pe defensiva in acest duel, echipa bihoreana aparandu-se mai bine, si reprezentand per total o echipa mai inchegata.

Miami Heat – Boston Celtics (02:30)

Inchid biletul de baschet cu infruntarea din Florida, unde avem un rematch al ECF intre Celtics(5-3) si Heat(3-3).

Echipa din Florida inca nu are constanta de care vorbea antrenorul Erik Spoelstra. Miami ramane totusi o echipa cu o forta buna pe teren propriu, acolo unde a castigat 3 din cele 4 meciuri disputate. Avem inca un rematch in Est, dupa acel Raptors vs Celtics din semifinale, avem acest Heat vs Celtics – o reeditare a finalei de conferinta. Cred ca publicul a ramas impresionat de victoria verzilor de acum 2 zile si va fi “all over them” in aceasta noapte, un prilej bun pentru mine sa merg contra – si sa dau credit echipei ce pe teren propriu e dificil de invins.

Biletul Zilei Baschet 06.01.2021

Leave a Comment: