Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 06.04.2021

6 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.13. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Am avut ieri o zi de pauza, oferta in baschet la inceput de saptamana fiind extrem de modesta. Am ochit doua „undere” pentru la noapte in NBA, si am incredere mare in aceste 2 ponturi.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 APRILIE 2021

Toronto Raptors – L.A. Lakers (ora 02:30)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Florida, unde Raptors(20-30) au o misiune aparent la indemana vs Lakers(31-19).

Am bifat cu succes under-ul pe Lakers duminica seara, cand acestia au avut derby-ul de la Staples Center cu Clippers. Nu ma astept la ceva diferit nici in aceasta deplasare, pentru ca spuneam atunci – Lakers si-au imbunatatit foarte mult partea defensiva de cand Anthony Davis si LeBron James au parasit terenul accidentati. Pana se vor recupera cei 2, cam asta e singura sansa pentru Lakers la victorie (ground game).

Raptors au castigat ultimele 2 partide de acasa, insa au fost doar impotriva lui Golden State (fara Steph Curry) si Washington Wizards (fara Bradley Beal). Sunt de parere ca „reptilele” vor avea probleme in aceasta noapte cu Lakers, insa handicapul pe oaspeti (+2.5 puncte) e usor cam mic. In continuare fara cel mai bun marcator de la distanta (Kyle Lowry), Toronto trebuie sa gaseasca resursele in aparare pentru a-i opri pe Lakers.

Miami Heat – Memphis Grizzlies (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul dintre Heat(26-24) si Grizzlies(24-23).

Grizzlies vin aici dupa 2 victorii la rand. Daca ne uitam insa mai bine – ele au fost obtinute vs Wolves (ultimul loc din Vest), si in deplasarea din Philly, echipa adversa fiind lipsita de aportul lui Joel Embiid. Miami Heat are 4 victorii la rand, iar trupa pregatita de Erik Spoelstra incepe sa arate din ce in ce mai bine, chiar atunci cand conteaza in sezon.

Oaspetii din Memphis joaca intr-un ritm rapid (al 6-lea din NBA), cu 101.15. Insa, daca ne uitam atent la under-ul prins pe Morant & co. in acest sezon, scorul este cam asa: 24-20-3 (54.5%) pe under. Totodata, under-ul a incasat de 8 ori in ultimele 10 partide ca echipa „underdog” (cum e cazul azi). Memphis obisnuieste sa lase echipa adversa in a dicta ritmul, iar cum Heat sunt abia pe locul 28 la capitolul „pace” (97.5), pontul merge pe under.

Biletul zilei baschet 6 aprilie 2021

bz baschet 06042021