Biletul zilei baschet 06.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

6 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.26. Am selectat cele doua partide din Champions League – Final 4, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

Ieri nu am avut oferta in baschet, astfel ca am luat o zi de pauza. Diseara ma concentrez pe cele doua semifinale de la Bilbao, din BCL Final 4.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 MAI 2022

Hapoel Holon – Tenerife (ora 19:00)

Incep cu prima semifinala intre Holon si Tenerife.

Ambele echipe s-au calificat in Final 4 trecand in 2 meciuri in faza anterioara. Israelienii de la Holon au avut de-a face cu francezii de la Strasbourg, in timp ce spaniolii de la Tenerife au disputat doua meciuri crancene cu turcii de la Tofas. Defensiva agresiva a adversarilor de la Bursa a facut ca Huertas & co. sa se intrebuinteze serios pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

Holon se afla pe locul 4 in campionatul din Israel, iar ultimele meciuri de acolo (venite dupa eliminarea lui Strasbourg) au fost cu semnul intrebarii: doar un succes in ultimele 4 partide. Tenerife in schimb, are 7 victorii in ultimele 9 meciuri (in toate competitiile), iar in Liga Endesa se afla pe locul 4. Ma astept ca echipa cu un lot superior si mai mult „depth” sa domine aceasta prima semifinala.

Ludwigsburg – Manresa (ora 22:00)

Inchid acest combo cu cealalta semifinala din competitie.

Am vazut cu totii cum nemtii de la Ludwigsburg au trecut de jucatorii de la U BT Cluj-Napoca, chiar daca alb-negri au avut 1-0 in serie. Germanii au revenit apoi, castigand lejer meciul de acasa, si facand un meci bun in defensiva la partida decisiva de la Cluj. Au urmat pentru ei 4 partide in BBL: 2 infrangeri si 2 victorii, obtinute intr-un campionat unde se afla pe locul 5.

Manresa vine aici dupa ce a trecut cu 2-0 de adversarii de la Unicaja Malaga. A fost un match-up cu un adversar pe care il cunosteau foarte bine, insa faptul ca au trecut fara sa joace decisiv este impresionant. Forma recenta nu este buna: in cele 5 meciuri care au urmat in Liga Endesa – au pierdut 4, cazand pe locul 6 in clasament. Si la acest duel ma astept ca formatia iberica sa mearga mai departe.

Biletul zilei baschet 6 mai 2022

Leave a Comment: