Biletul zilei baschet 06.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.8%
Castigate: 5/18
Unitati: -582

6 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.00. Am selectat doua partide din LNB, cu primul meci incepand la ora 19:00.

WIN ieri la biletul propus, chiar daca Unics si Bucks au pierdut, cele doua echipe au acoperit handicapurile propuse. Pentru azi merg pe doua echipe favorite din Franta – LNB.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 IUNIE 2021

Le Portel – Strasbourg (ora 19:00)

Prefatez mai intai partida dintre Le Portel(12-18) si Strasbourg(19-10).

Avem doua echipe in situatii diferite in acest final de sezon regulat in Hexagon. Jucatorii gazda de la Le Portel sunt aproape lipsiti de orice grija, neavand vreo sansa la playoff, fiind pe locul 13, cu 4 locuri mai sus decat primul loc retrogradabil. De altfel, asta se observa si in rezultatele lor din ultima perioada, cele 3 infrangeri la rand cu Bourg, Pau-Orthez si Orleans vorbind de la sine.

Strasbourg vine aici fara a avea o forma grozava, ei revenindu-si mai greu de la ace Final 8 din BCL disputat la Novgorod (cand au castigat cu Tenerife, insa au pierdut apoi cu San Pablo Burgos si Zaragoza). Oaspetii de azi au castigat 3 din ultimele 6 partide, alternand jocul solid cu unul dezamagitor. Gruparea din Estul Frantei are nevoie sa se trezeasca pentru a ramane in Top 4 (avantaj teren propriu in playoff), pentru ca Bourg vine tare din urma. Ii vad victoriosi aici, au un meci la indemana.

Limoges – Gravelines-Dunkerque (ora 19:30)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de dezechilibrat din LNB, intre Limoges(16-14) si Gravelines-Dunkerque(11-19).

Aproape de la aceeasi ora avem un alt duel in care am ochit echipa favorita. Oaspetii de la Gravelines-Dunkerque au intrerupt o serie neagra de 9 infrangeri la rand cu un succes la Nanterre. De la acel moment, echipa ce se afla in subsolul clasamentului a obtinut 3 victorii in 5 meciuri si este in prezent pe locul 14, unul in care poate “respira normal”. Jucatorii gazda inca nu au scapat de pericolul retrogradarii, insa sunt mai linistiti.

Limoges are pentru ce lupta in acest final de sezon in LNB. Sunt 4 echipe care se lupta pentru ultimele doua pozitii de playoff: Orleans(17-14), Le Mans (16-14), Limoges (16-14) si Nanterre (15-15) care vine tare din urma cu 5 victorii la rand si 8 in ultimele 10. Seria de 3 victorii a jucatorilor de la Limoges a fost intrerupta in etapa trecuta vs Pau-Orthez. Canadianul Scrubb & co. au pentru ce juca “pe bune” in aceasta seara. Le dau credit intr-un match-up care le este favorabil.

Biletul zilei baschet 6 iunie 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: