Biletul zilei baschet 07.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 30.4%
Castigate: 7/23
Unitati: -787

Biletul zilei baschet de azi 7 ianuarie 2021 are cota 5.66 la Superbet, este format din 2 partide, cu prima incepand la ora 20:00.

Diseara am ales sa merg doar pe 2 evenimente din Euroliga, am ales o favorita si un “underdog”. Hai sa vedem daca reusim sa “spargem gheata”.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 7 IANUARIE 2021

Crvena Zvezda – Fenerbahce (ora 20:00)

Deschid biletul de baschet cu o partida de la Belgrad, unde jucatorii de la Crvena Zvezda(6-11) primesc vizita oaspetilor de la Fenerbahce(7-10).

Zvezda ocupa ultimul loc in Euroliga la aruncarile de 2 puncte cu un procentaj de doar 49.5%, si vor trebui sa gaseasca o varianta in ofensiva fara Jordan Lloyd, care este in continuare sub protocolul COVID, el nerevenind la antrenamentele echipei. Zvezda are nevoie de un joc solid in “caciula” de la Marko Jagodic-Kuridza si Johnny O'Bryant, pentru a tine aproape in meci.

Pare un meci revansa pentru Lorenzo Brown, cel care a activat in trecut la formatia din capitala Serbiei, si cunoaste foarte bine aceasta sala. In partida tur Fener a castigat fara emotii, scor 77-63, cu Brown principalul marcator (17 puncte), in timp ce Lloyd (absent azi) a marcat 15 puncte la vizitatori. Avem o super cota la Superbet de care trebuie sa profitam, e acel moment din sezon in care echipele ce vor in playoff se diferentiaza de cele modeste.

Barcelona – Valencia (22:00)

Inchid acest combo de baschet cu infruntarea de la Palau Blaugrana, unde Barcelona(11-6) primeste vizita jucatorilor de la Valencia(10-7).

Valencia a castigat 8 din ultimele 10 partide in toate competitiile, iar moralul este unul excelent in cadrul echipei. In Euroliga a pierdut ultimele doua deplasari, doar pentru ca a permis gazdelor sa revina pe final, atat la Belgrad vs Crvena Zvezda scor 76-73, cat si la Vitoria-Gasteiz, vs Baskonia, scor 71-70. Cheia meciului va fi la recuperari, acolo unde Mike Tobey, Derrick Williams si Nikola Kalinic trebuie sa aduca “second chance points”. E posibil ca Dubljevic sa fie OUT cu COVID, insa nu am nimic oficial.

Catalanii au un record de 7-2 acasa, in timp ce Valencia 4-4 in deplasare si am putea spune ca Barca e favorita. Problema pentru echipa lui Sarunas Jasikevicius este ca are multi indisponibili: Davies, Huertel, Kuric, Klaver si atentie – Mirotic – nu vor fi pe teren in aceasta seara. Asta poate fi un prim 5 in orice meci pentru Barcelona. Apoi, rezultatele recente din competitie trag un “semnal de alarma”, 3 infrageri la rand vs Maccabi, Efes & Bayern. Avem un meci de 50-50, cu o cota excelenta pe echipa oaspete, asa ca valoarea este de partea Valenciei.

Bz Baschet 07012021

Leave a Comment: