Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 07.03.2021

7 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.03. Am selectat doua partide: una din Turcia Super Lig, si una din Germania LNB, cu primul meci incepand la ora 16:30.

WIN ieri la combo-ul propus, atat BCM Pitesti cat si CSU Sibiu jucand foarte bine, in ciuda faptului ca nu s-au calificat totusi in semifinale. Pentru azi am gasit doua partide in care vad spectacol: in Turcia si Germania.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 7 MARTIE 2021

Bursaspor – Bahcesehir (ora 16:30)

Am ales sa incep cu un meci din Super Liga turca, in orasul Bursa avem o confruntare de zile mari intre Bursaspor(7-15) si Bahcesehir(8-14).

Cu 5 infrangeri in ultimele 6 meciuri, Bursaspor nu arata deloc bine in clasament, locul 13 fiind departe de pretentiile conducerii din orasul Bursa. Am vazut cum in toamna echipa a participat in Eurocup, si chiar daca nu a facut-o tocmai bine, o astfel de calificare pare tot mai departe in conditiile actuale. Ultimul meci a fost o infrangere urata, in secundele de final cu Turk Telekom, scor 83-82.

Adversarii de la Bahcesehir aveau un sir de 2 victorii, si echipa spera la un comeback in acest sezon cu probleme. Nu a fost sa fie insa, in meciul trecut a pierdut acasa cu Pinar Karsiyaka, scor 83-96. Astfel, formatia din Istanbul sta doar un loc mai sus (12) fata de oponentii de azi. In partida tur am avut un inceput greoi, dupa care cele doua echipe si-au dat drumul in repriza secunda, oferind un spectacol total, scor 101-71.

Ulm – ALBA Berlin (ora 19:00)

Inchid biletul de baschet cu un meci extrem de atractiv in LNB, jucatorii de la Ulm(14-7) ii asteapta pe oaspetii de la ALBA(16-2).

Meci extrem de important pentru ambele formatii in acest match-up din liga germana. Ulm are o forma foarte buna in campionat, cu 8 victorii in ultimele 10 partide. Trupa pregatita de Jaka Lakovic nu are alte experiente europene, fiind eliminati din Eurocup in toamna trecuta, o grupa cu Levallois, Unicaja, Mornar Bar, Buducnost si Brescia.

ALBA este intr-o continua deplasare in aceasta saptamana, jucand deja doua partide in Euroliga, pe terenul adversarilor de la Zenit, si apoi la Moscova vs Khimki. Este pe locul secund in clasament, in spatele liderului surprinzator – Ludwigsburg. In partida tur vs Ulm, a aratat o capacitate excelenta de a conduce meciul cap-coada, si a castiga fara emotii, 93-83.

Biletul zilei baschet 7 martie 2021