Biletul zilei baschet 07.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.8%
Castigate: 5/18
Unitati: -582

7 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.40. Am selectat doua partide: una din VTB si una din ACB, cu primul meci incepand la ora 19:00.

WIN ieri la biletul propus, atat Strasbourg, cat si Limoges castigand din postura de favorite. Pentru azi merg pe doua echipe “underdog” din Rusia si Spania. Hai sa continuam parcursul bun!

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 7 IUNIE 2021

Unics Kazan – CSKA Moscova (ora 19:00)

Prefatez mai intai “meciul 2” dintre Unics(3) si CSKA(4).

Am avut un meci spectaculos in weekend, sambata seara intre cele doua echipe, cand oaspetii de la Moscova au controlat meciul si au castigat fara emotii prima confruntare, la o diferenta de 8 puncte, scor 77-85. Will Clyburn a fost principalul star de pe parchet, americanul terminand partida cu 19 puncte, 8 recuperari si 4 pase decisive. Ce pot face jucatorii de la Kazan in acest meci secund atat de important pentru ei?

In primul rand sa gaseasca “open shots”, iar pentru asta trebuie sa distribuie mai bine mingea pe parchet. In meciul 1, CSKA a avut cu 6 pase decisive mai multe (19 fata de 13), cu 5 recuperari in plus (36 fata de 31), dar un procentaj mai bun la aruncare: 48.2% fara de doar 39.3%. Jucatorii gazda au nevoie sa fie superiori la 2 din aceste 3 capitole, altfel, finala e cam gata pentru ei. Au un fata un meci de “must win”, asa ca ii vad jucand cu o concentrare mai mare, si tinand aproape de adversari.

Barcelona – Tenerife (ora 22:15)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de echilibrat din Liga Endesa, intre Barca(2) si Tenerife(3).

Am ochit inca un meci din playoff, o confruntare ce arata bine pe hartie pentru Barcelona, insa oaspetii din Tenerife pot surprinde in momentele cheie de joc. Gruparea catalana a venit ranita in acest playoff dupa pierderea finalei din Euroliga vs Anadolu Efes, si nu a aratat bine in cele 3 partide vs Joventut (2-1 in serie). Vom vedea cum se descurca diseara.

Tenerife in schimb, a trecut fara emotii de un adversar dificil in prima runda – San Pablo Burgos, cu doua victorii clare la diferente de 8, respectiv 24 de puncte. Cu brazilianul Huertas la conducere, oaspetii au sansa lor sa speculeze slabiciunile catalanilor. Ne asteapta un prim meci mai echilibrat decat vor bookmakerii sa ne arate, pronosticul fiind pe Tenerife cu handicap., vad acest prim match-up in “single digits”.

Biletul zilei baschet 7 iunie 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: