Biletul zilei baschet 08.01.2021

Biletul zilei baschet de azi 8 ianuarie 2021 are cota 6.19 la Superbet, este format din 5 partide, cu prima incepand la ora 19:00.

Diseara am ales sa merg pe 5 evenimente din campionate diferite: Divizia A, BBL, Euroliga si NBA. Nu are rost sa lungesc analiza, asa ca o sa prefatez cele mai importante doua partide propuse.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 IANUARIE 2021

Vechta – Bamberg (ora 20:00)

Deschid biletul de baschet cu o partida din Germania, liga BBL, unde Vechta(0-11) primeste vizita jucatorilor de la Bamberg(5-6).

Despre jucatorii gazda se poate spune ca au moralul la pamant, asa cum o arata si scorul, clubul ce a promovat in 2018 in prima liga germana inca nu a cunoscut succes in acest nou sezon, desi a avut 11 meciuri la dispozitie. Ingrijorator este faptul ca echipa a fost invinsa categoric si de undele din contracandidatele la retrogradare, iar in acest moment echipa gazda pare sa ocupe unul din cele doua locuri ce duc in liga secunda.

Bamberg incepe sa recupereze terenul pierdut pe final de an, castigand un meci extrem de important miercuri la Ulm. Cu 5 minute inainte de final erau condusi cu 6 puncte (65-59), insa Chase Fieler & co. au permis adversarilor doar 2 puncte pana la finalul meciului, si cu un 13-2 „run” au obtinut un succes meritat. Cu acest succes Bamberg a urcat pe un loc de playoff (8) si va dori evident sa continue aceasta ascensiune. Avem echipa mai motivata, cu moral si lot mai bun, la o cota buna de pus pe bilet.

Houston Rockets – Orlando Magic (03:00)

Al doilea meci pe care-l prefatez este la noapte in Texas, unde ne asteapta un duel atractiv intre Rockets(2-4) si Magic(6-2).

Magicienii vin in aceasta deplasare cu moral bun, castigand ambele meciuri de acasa vs Cavs, postand o defensiva excelenta in aceste partide „back-to-back”. Initial imi placea handicapul pe Magic, insa la auzul vestii ca Markelle Fultz va fi OUT pentru restul sezonului (ACL tear), ma face sa-mi schimb parerea. Da, Orlando are un scor frumos in acest start de sezon, insa absentele a 2 titulari se vor vedea pe parcursul calendarului in curs.

Rockets se intorc acasa dupa ce s-au recunoscut invinsi de Pacers, iar inainte de asta, Luka Doncic & co. s-au distrat chiar aici la Toyota Center. Lipsa lui Fultz se va lipsi la vizitatori, ce vor fi expusi incursiunilor realizate de John Wall, dar si eficientei de la distanta marca „the Beard one”. Antrenorul „rachetelor” Stephen Silas s-a declarat multumit de jocul facut de James Harden, declarand ca in ciuda „capcanelor” puse de adversai (double-team in general), el reuseste sa distribuie mingea la timp si in mod eficient (22 de pase decisive in ultimele 2 meciuri).