Biletul zilei baschet 08.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

8 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.51. Am selectat doua partide: una din EuroLeague si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 22:00.

LOST ieri la un singur punct la combo-ul propus cu cota 3.69. Asta e, mergem mai departe. Azi o sa combin tot doua echipe “underdog”, de la care astept prestatii foarte bune.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 APRILIE 2021

Valencia – Baskonia (ora 22:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida de “win-or go-home” din sala La Fonteta, intre Valencia(18-15) si Baskonia(18-15).

Am vazut prestatia facuta de jucatorii Valenciei in ultimele partide, si putem spune ca gazdele de azi au probleme serioase in momentele cheie de joc. Astfel, gruparea pregatita de Jaume Ponsarnau a pierdut 5 din ultimele 8 dispute in toate competitiile, inclusiv un match-up in weekend vs Joventut, cand oaspetii s-au distrat prin apararea gazda, cu 15 reusite de la distanta dintr-un total de 18.

Youssoupha Fall este jucatorul de urmarit la oaspeti, el avand sanse bune sa se infiltreze prin defensiva adversa. Stim ca Jekiri este OUT de ceva vreme la Baskonia, in timp ce Pierria Henry apare ca incert. Deplasarea lui cu echipa insa ne spune ca va fi pe teren in acest meci decisiv. Pe langa el, oaspetii ii mai au pe  Luca Vildoza si Rokas Giedraiti, doi jucatori de la care ma astept sa aduca succesul mult dorit pentru oaspeti.

Toronto Raptors – Chicago Bulls (ora 02:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Florida, unde Raptors(20-31) joaca cu Bulls(21-28).

Am mers pe Chicago acum cateva zile in deplasarea din Indianapolis, iar LaVine & Vucevic au confirmat forma buna aratata in meciul de duminica vs Nets. Am zis atunci ca trupa din Windy City are sanse bune sa prinda playoff-ul in conferinta estica, si ca de acum inainte este o echipa dupa care putem specula valoarea impusa de bookmakeri. Ii vad favoriti la noapte.

Raptors au pierdut acum doua zile cu Lakers, demonstrand ca acele doua victorii cu Warriors si Wizards au fost pure intamplari, beneficiind totodata si de absente importante de la echipele adverse. In continuare infirmeria este plina la trupa pregatita de Nick Nurse, 7 jucatorii fiind indisponibili in aceasta seara. In aceste conditii, este destul de greu ca Toronto sa gaseasca energia si rotatia necesara in fata unei echipe oaspete ce se afla in foame de victorii.

Biletul zilei baschet 8 aprilie 2021

bz baschet 08042021

Leave a Comment: