Biletul zilei baschet 08.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

8 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

WIN lejer ieri la biletul propus: Galatasaray si Baskonia castigand fara emotii in partiele propuse. Diseara ma concentrez pe alte doua echipe favorite si care au motivatie: una din ACB si alta din BBL.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 MAI 2022

Obradoiro – Real Madrid (ora 19:00)

O iau in ordine cronologica cu duelul dintre Obradoiro(11-20) si Real Madrid(22-9).

Formatia gazda se afla pe locul 13 in campionat, iar cu aceste 2 etape ramase de disputat din sezon (in afara de acest meci), are prea putine griji in privinta retrogradarii. Echipa re doar 4 victorii in ultimele 11 etape de campionat, fiind aceeasi formatie modesta ca si in sezoanele precedente. Nu i-a creat vreodata probleme adversarilor din capitala, Los Blancos castigand in ultimele 9 meciuri h2h.

Real vine aici cu un obiectiv clar: sa castige fara emotii si sa-si consolideze pozitia secunda. Una care pare in pericol datorita unui „run” serios facut de Valencia in ultimele etape. Dar cum „liliecii” au un meci dificil in aceasta seara in Insulele Canare – este un „spot” excelent pentru a face „follow” pentru Los Blancos. Real este calificata in EuroLeague Final 4, si sunt convins ca in aceste doua saptamani de „pauza” va dori sa-si puna amprenta in campionat.

Bamberg – Hamburg (ora 21:30)

Inchid acest combo cu meciul din Germania intre Bamberg(17-16) si Hamburg(19-14).

Aici avem un „reverse line movement”, oaspetii de la Hamburg fiind favoriti initial. Explicatia este simpla: Towers sunt calificati in playoff de pe locul 7, fiind fixati acolo (neputand sa urce sau sa coboare). Iar cu aceasta ultima etapa ramasa din sezon aveti impresia ca antrenorul oaspete va incepe cu garnitura de baza, sau isi va odihni jucatorii importanti in vederea meciurilor dure din postseason?

Raspunsul de mai sus este inclus in intrebare. Astfel, aleg aici un pont pe victoria echipei gazda, care are un meci de „win or go home”, in fata fanilor. Bamberg este pe 8 in clasament, insa Merlins se afla in spate la o singura lungime, cu avantajul meciurilor directe. Daca Bamberg pierde in aceasta seara, atunci este OUT din Playoffs, insa daca va castiga – este IN si foarte probabil va juca cu ALBA Berlin in prima runda. Aleg echipa cu motivatie – si care va avea un lot complet.

Biletul zilei baschet 8 mai 2022

Leave a Comment: