Biletul zilei baschet 08.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.8%
Castigate: 5/18
Unitati: -582

8 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.43. Am selectat doua partide de playoff: una din Israel si una din Spania, cu primul meci incepand la ora 21:00.

Lost ieri la biletul propus, nu am fost inspirat in alegerile facute. Pentru azi merg pe doua echipe “underdog” din Israel si Spania.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 IUNIE 2021

Hapoel Eliat – Maccabi Tel Aviv (ora 21:00)

Prefatez mai intai “meciul 2” dintre Eliat(4) si Maccabi(1).

Begin Arena din orasul Eliat propunse astfel duelul secund din cadrul semifinalelor playoff-ului Super Ligii din Israel. Hapoel incearca sa recupereze terenul pierdut impotriva mult mai titratilor adversari de la Tel Aviv, insa ramane de vazut daca vor avea forta si armele necesare pentru a realiza acest obiectiv maret. Este un meci in care avem un handicap de speculat pe jucatorii gazda, si mai jos o sa explic si de ce.

Mai intai am avut partida 1, cand Maccabi a fost egala adversarilor doar in primul sfert. Apoi, inainte de pauza mare, Wilbekin & co. au avut un avans in “double digits”, si nu s-au mai uitat inapoi. Hapoel a jucat solid in sferturile 1, 3 si 4, fiind extrem de aproape de adversari: diferente de 1, 2, si 3 puncte. Problema a fost la acel “letdown” din sfertul secund, unul care nu trebuie sa se mai repete si acasa, daca vor sa aiba o sansa reala la victorie vs Maccabi. E un task indraznet pentru gazde, merg pe mana lor aici.

Valencia – Real Madrid (ora 22:15)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de atractiv din Liga Endesa, intre Valencia(4) si Real Madrid(1).

Am mers cu handicap pe Valencia in partida din capitala Spaniei, am luat unul generos (+9.5 puncte), insa doua libere din secundele finale au facut ca pariul sa fie pierdut, Los Blancos castigand la o diferenta de 11 puncte. Tavares a inregistrat binecunoscutul “double-double”, iar “albii” au condus meciul cap-coada, mai mereu beneficiind de un avantaj in “double digits”.

La cum arata cotele e posibil ca bookmakerii sa stie mai multe decat noi. Adica, dupa un asemenea succes in prima runda, sa-i dai Valenciei prima sansa in aceasta seara (chiar daca se joaca in sala La Fonteta), mi se pare putin ciudat. O sa evit un pariu pe castigatoare, si o sa merg pe over aici. Am avut in “meciul 1” un total de 151 de puncte, cu mentiunea ca sfertul 3 a fost de poveste: 14-8 (procentaje: 23% si 17%), unul care nu-l vad sa se repete si diseara. Aleg spectacolul in acest meci secund.

Biletul zilei baschet 8 iunie 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: