Biletul zilei baschet 09.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 30.4%
Castigate: 7/23
Unitati: -787

Biletul zilei baschet de azi 9 ianuarie 2021 are cota 4.01 la Superbet, este format din 4 partide, cu prima incepand la ora 19:00.

Hai sa vedem daca continua luna surprizelor in baschetul european. Azi o sa diversific putin, alegand 4 meciuri din 4 campionate diferite: Super Lig, ABA League, Liga A si BBL.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 9 IANUARIE 2021

Besiktas – Bursaspor (ora 19:00)

Besiktas(7-8) si Bursaspor(4-10) inchid ziua in Super Liga din Turcia, un match-up ce se anunta dezechilibrat. Am mers in weekend-ul trecut pe gruparea din Bursa, insa prestatia din deplasarea cu Ormanspor m-a dezamagit. Besiktas in schimb, a pierdut recent cu Pinar, insa inainte de acest esec avea 7 victorii in 8 partide, gruparea pregatita de Yagizer Ulug avand un joc solid in ultima perioada si un joc bun pe teren propriu.

Split – Buducnost (20:00)

Ajungem si in campionatul ABA League, acolo unde imi place valoarea oaspetilor la partida dintre Split(4-9) si Buducnost(9-1). Gruparea gazda are 4 infrangeri in ultimele 5 partide, forma si jocul prestat lasand de dorit. Gruparea vizitatoare este singura din liga ce are o singura infrangere inregistrata, avand teoretic sansa la prima pozitie (daca isi castiga restantele). Duo-ul Ivanovic – Cobbs are o sansa buna sa se impuna azi.

Trento – Virtus Bologna (21:00)

Favorita ce-mi face cu ochiul din Italia – Liga A, este la duelul dintre Trento(6-7) si Virtus Bologna(8-5). Sunt semne de imbunatatire a jocului pentru gruparea din Trento, meciul pierdut la Brindisi, scor 74-73 dovedind acest lucru. Problema pentru jucatorii gazda este ca adversarul de azi este unul cu mult peste valoarea lor. Bologna s-a calificat fara infrangere din grupa C de calificare a Eurocup, reusind 10 victorii din 10, in timp ce in campionat a suferit recent o infrangere de la Milano, insa in rest domina adversarii inferiori (cum e cazul si astazi).

Ludwigsburg – Ulm (ora 21:30)

Inchid biletul de baschet cu o favorita din Germania – BBL, gruparea de la Ludwigsburg(10-1) primind vizita jucatorilor de la Ulm(6-4). Dupa un inceput solid, trupa pregatita de Lakovic a pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat, accidentarile reprezentand principalul motiv. Ludwigsburg este liderul surpriza din Germania, cu 10 victorii in 11 partide, pierzand singurul meci impotriva lui Bayern. E un meci in care echipa gazda poate face un “statement” pentru a arata ca este un “contender” adevarat.

Biletul Zilei Baschet 09.01.2021

Bz Baschet 09012021

Leave a Comment: