Biletul zilei baschet 09.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

9 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.60. Am selectat doua partide: una din LNB si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 20:00.

Nu a vrut Baskonia sa inverzeasca biletul de ieri, in celalalt meci Bulls s-au distrat vs Raptors. Am ochit pentru azi un underdog si o favorita.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 9 APRILIE 2021

Roanne – Le Mans (ora 20:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Franta, LNB – unde avem un match-up atractiv intre Roanne(7-9) si Le Mans(8-5).

I-am propus pe oaspetii de la Le Mans acum doua zile in deplasarea de la Boulazac, una in care s-au chinuit incredibil, doar miracolul unei lovituri de la distanta din secundele de final, facand ca acel meci sa intre in prelungiri si sa fie castigat cu multa sansa de oaspeti. A fost al 2-lea succes la rand pentru Le Mans, ambele dupa OT.

Roanne se afla cu 5 locuri mai jos decat adversarul de diseara, insa are un joc solid in ultimele saptamani. Echipa a castigat 4 partide la rand in ultimele 3 saptamani, cu Nanterre, Pau-Orthez, Bourg si Limoges. Mai important decat atat – beneficiaza de odihna suplimentara, ultima partida sustinuta fiind acum 6 zile. Avem o cota de nerefuzat la Superbet pentru victoria echipei gazda.

Golden State Warriors – Washington Wizards (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul dintre Warriors(24-27) si oaspetii de la Wizards(18-32).

Washington vine aici dupa victoria din etapa trecuta cu Orlando Magic, echipa de sub ei din clasament. De altfel, doar Magic si Pistons sunt echipele mai slabe decat trupa din D.C. in Est. Cu Bradley Beal inapoi in lineup s-ar putea spune ca oaspetii au sansa lor, insa daca ne uitam la forma echipei, e greu de crezut ca “vrajitorii” mai pot spera la ceva in acest final de sezon.

Warriors sunt pe 10 in Vest in acest moment, si vizeaza in continuare calificarea in playoff, echipa fiind eligibila pentru un “play-in tournament”. Cu Curry in line-up, Warriors se simt din ce in ce mai bine, si ca dovada este ultimul succes cu Bucks (chiar daca Giannis n-a evoluat). Golden State are 10 victorii in ultimele 15 partide pe teren propriu, si are armele necesare pentru a obtine succesul la noapte.

Biletul zilei baschet 9 aprilie 2021

Leave a Comment: