Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 09.05.2021

9 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.85. Am selectat doua partide: una din NBA si una din ACB, cu primul meci incepand la ora 20:00.

WIN ieri la biletul propus, Wizards si Grizzlies au inverzit o cota de 4.28. Pentru azi am ales din nou doua formatii „underdog”, prima din NBA si a doua din Liga ACB.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 9 MAI 2021

Boston Celtics – Miami Heat (ora 20:00)

Prefatez mai intai partida din arena TD Garden, unde avem un match-up extrem de atractiv intre Celtics(35-32) si Heat(36-31).

Dupa ce a lipsit 4 meciuri (oblique injury), Kemba Walker a revenit in actiune in ultimele 2 partide si a facut-o excelent, marcand 32, respectiv 33 de puncte. Va trebui sa faca un nou meci solid vs Heat, si asta alaturi de Jayson Tatum, care tocmai a primit premiul de „Eastern Conference Player of the Week”, dupa ce a inregistrat 33, 60 si 35 de puncte saptamana trecuta.

Miami vine aici cu 8 victorii in ultimele 11 partide, urcand pe 6 in Est, peste adversarii de azi din Boston, lansandu-i pe acestia pe un loc de „play-in tournament”. Trupa din Florida a inregistrat calitate din partea „role players” precum: Kendrick Nunn, Ariza, Robinson sau Dedmon, ce i-au ajutat din plin pe titularii Butler si Adebayo. Cu Brown „doubtful” la Celtics vad o valoare excelenta pe gruparea oaspete, la o cota foarte buna.

MoraBanc Andorra – Gran Canaria (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up atractiv din Liga Endesa, jucatorii gazda de la Andorra(13-18) primind vizita oaspetilor de la GranCa(15-17).

Meci extrem de important in aceasta seara in Andorra, acolo unde oaspetii din Insulele Canare au nevoie de victorie pentru a ramane pe locul 8 in campionat (ultimul care duce in playoff). Am avut 3 dispute in acest sezon competitional intre cele doua echipe: una in Liga ACB si doua in Eurocup, cu MoraBanc conducand seria cu 2-1, insa Gran Canaria castigand ultimul duel direct, chiar in aceasta arena: 74-79.

MoraBanc a inregistrat 5 esecuri la rand in ultimele saptamani, intrerupand aceasta serie negativa weekend-ul trecut, prin victoria de acasa cu Feunlabrada. Nu ma las insa pacalit de acest succes, venit impotriva unei echipe la fel ca si MoraBanc – fara griji de playoff sau retrogradare in acest final de sezon regulat. Gran Canaria are 2 victorii la rand cu San Pablo Burgos si Murcia, si are nevoie de acest succes „ca de aer”. E un match-up echilibrat, insa vad echipa favorita avand o cota de „underdog”.

Biletul zilei baschet 9 mai 2021