Biletul zilei baschet 09.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

9 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.96. Am selectat trei partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 17:00.

WIN din nou ieri la biletul propus in baschet, Real Madrid si Bamberg au inverzit al 5-lea combo din tot atatea propuse in luna mai. La inceput de saptamana oferta este una modesta, am decis sa incropesc un bilet din 3 meciuri.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 9 MAI 2022

BCM Pitesti – CSM Craiova (ora 17:00)

O iau in ordine cronologica cu meciul 3 dintre Pitesti si Craiova.

Dupa ce au pierdut clar in prima runda, scor 93-61, oltenii s-au revansat in fata fanilor cu un succes dramatic, scor 84-82. A fost victoria care o tine in viata pe Craiova, iar multe se vor decide in aceasta partida cu numarul 3. Am urmarit ritmul impus de cele doua echipe in partidele avute si pot spune ca ambele joaca cu un „pace” extrem de rapid. Am avut parte de 154 de puncte in Game 1 si 166 in Game 2. Trendul este in continuare spre un meci spectaculos, pontul fiind bazat din nou pe puncte inscrise peste media impusa de bookmakeri.

Neptunas – Zalgiris (ora 18:50)

Intre aceste doua meciuri din liga nationala prefatez disputa dintre Neptunas si Zalgiris.

Suntem in cadrul sferturilor de finala din Lituania, acestea desfasurandu-se pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”. Se stiu deja 3 semifinaliste: Rytas, Siauliai si Lietkabelis. Gruparea de al Kaunas ar trebui sa completeze „careul de asi”, adversarul din semifinale fiind Lietkabelis. Neptunas a creat insa un soc acum 5 zile, castigand pentru prima oara in multe dispute directe vs Zalgiris, si prelungind seria cu inca un meci. Oaspetii de la Kaunas au jucatori care pot face diferenta precum: Lekavicius, Lauvergne sau Kavanaugh, miza indreptandu-se spre inchiderea seriei.

CSM Oradea – Dinamo (ora 19:00)

Inchid acest bilet de baschet cu partida de la Oradea intre CSM si Dinamo.

Am vazut vinerea trecuta o surpriza din partea jucatorilor din Bucuresti, alb-rosii ridicandu-se la nivelul adversarilor bihoreni si trimitand seria in decisiv. A fost 76-58 la Oradea (134 de puncte) si 79-62 in capitala (141 de puncte). Dupa cum arata si scorurile inregistrate – ambele defensive au jucat agresiv, atacurile fiind duse mai de fiecare data la extrem. Oradea are prima sansa aici, pentru a castiga in fata fanilor si a-i astepta apoi in semifinale pe adversarii de la Voluntari. Pariul principal merge insa pe puncte sub media impusa aici, la fel ca si in celelalte doua partide din serie.

Biletul zilei baschet 9 mai 2022

Leave a Comment: