Biletul zilei baschet 10.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 30.4%
Castigate: 7/23
Unitati: -787

Biletul zilei baschet de azi 10 ianuarie 2021 are cota 4.35 la Superbet, este format din 2 partide, cu prima incepand la ora 19:00.

Azi m-am decis sa merg doar pe 2 evenimente din baschetul european, am ales doua evenimente echilibrate din BBL si ACB. E mai bine sa am cat mai putine meciuri pe bilet, pentru ca favoritele nu-si respecta statutul.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 10 IANUARIE 2021

Hamburg – Crailsheim (ora 19:00)

Deschid biletul de baschet cu un meci atractiv din prima liga germana, Hamburg(7-3) primind vizita jucatorilor de la Crailsheim(10-1).

ALBA si Bayern au cateva restante de disputat in BBL, asa ca pe podium regasim urmatoarele 3 echipe: Ludwigsburg, Crailsheim si Oldenburg. Gazdele de la Hamburg au inceput tare acest sezon, insa au inregistrat toate cele 3 infrangeri din sezon in ultimele 5 etape, apararea avand probleme pe alocuri in momentele cheie de joc. Victoria clara cu Vechta din etapa trecuta nu poate fi pusa la socoteala, adversarul ocupand ultima pozitie.

Crailsheim confirma forma buna si lotul solid in acest start de competitie, dorind o calificare intr-o cupa europeana. 10 partide in totalul de 11, cu singurul esec venind impotriva liderului Ludwigsburg, reprezinta un start solid de competitie. Echipa a impresionat in partidele castigate acasa cu Hamburg, Oldenburg si Ulm. E momentul ca aceasta echipa sa faca un “statement” si in meciurile de afara, Bell-Haynes & co. avand o cota excelenta la victorie.

Unicaja – Baskonia (19:30)

Inchid acest combo de baschet cu infruntarea din sala Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena, unde Unicaja(9-8) joaca cu Baskonia(13-4).

Baskonia a impresionat joi seara prin victoria cu CSKA din Euroliga, profitand insa de absenta a doi jucatori importanti de la gruparea din Moscova. Echipa si-a revenit rapid insa dupa esecul de la Berlin cu ALBA, iar moralul este din nou unul excelent. Intalnesc o echipa din Malaga ce nu se afla intr-o forma buna, si Henry & co. doresc victoria aici pentru a ramane in Top 4-ul ligii Endesa.

Unicaja a pierdut intr-adevar 4 din ultimele 5 meciuri din ACB, insa forma echipei este una buna in ultimele 2 etape, meciurile fiind pierdute in OT (atat cu Burgos, cat si cu Bilbao). De la ultimul meci vs San Pablo Burgos echipa s-a odihnit, antrenat si pregatit pentru acest duel, in timp ce oapsetii de la Baskonia au jucat doua partide in Euroliga, facand si o deplasare la Berlin. Pronosticul se bazeaza astfel in principal pe odihna jucatorilor gazda, dar si dorinta lor de a se revansa dupa ultimele esecuri.

Bz Baschet 10012021

Leave a Comment: