Biletul zilei baschet 10.02.2021

Biletul zilei de astazi contine din noua doua meciuri din NBA. Cota totala a biletului este de 2.34. Seria mea negativa la acest proiect pare sa se prelungeasca. Sunt insa optimist ca pot sa revin pe plus pana la finalul zilei deoarece am suficiente zile la dispozitie sa ofer o serie de bilete castigatoare.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 10 FEBRUARIE 2021

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks (ora 02:30)

Dallas incepe incetul cu incetul sa se ridice la nivelul pe care ma asteptam s-o vad in acest sezon. Mavs au de ceva vreme tot lotul complet pregatit din punct de vedere fizic, iar acest lucru se vede si in rezultatele echipei. Doncic & co. au castigat trei din ultimele patru partide, iar una dintre victorii a venit impotriva lui Atlanta.

Hawks e deocamdata pe loc de play-in intr-o conferinta de est ceva mai slaba. Nu contest potentialul echipei din Atlanta, insa momentan ca si valoare o vad sub Dallas, in ciuda unui bilant ceva mai bun. Sa nu uitam ca oaspetii au pierdut patru din ultimele sase deplasari, iar de data aceasta vin in Dallas fara Hunter, Rondo, Dunn si Bogdanovic.

Dallas are sanse foarte bune la noapte sa mai faca un pas pentru a reveni la un bilant pozitiv. Parerea mea este ca la situatia in care se afla, Mavs nu isi permite sa se incurce intr-o astfel de partida de pe teren propriu si mizez cu incredere pe victoria sa.

Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets (03:00)

La meciul din Memphis ma astept la o prestatie buna din partea vedetei Ja Morant. In ultimele partide Ja n-a prea impresionat, iar asta s-a vazut in rezultatele echipei. Desi a fost destul de constant, iar majoritatea meciurilor din ultima perioada le-a incheiat cu 16-19 puncte marcate, Morant n-a mai stralucit.

Ma astept ca de data aceasta jucatorul lui Memphis sa fie mult mai implicat la finalizare. Grizzlies au mare nevoie de un Ja Morant in forma maxima pentru a pune capat unei serii negative de patru esecuri consecutive. E clar ca tanarul de 21 de ani are un potential enorm, pe care cu siguranta il va arata in partidele ce urmeaza.

Mai vreau sa mentionez ca de la Memphis vor lipsi destul de multi jucatori. Morant va trebui astfel sa compenseze absenta lor pe plan ofensiv si ma astept sa ia mai multe actiuni pe cont propriu. Cred astfel ca Ja va reusi sa-si treaca minim 18 puncte in cont.