Biletul zilei baschet 10.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

10 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.12. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 21:00.

LOST ieri la biletul propus, primul esec din aceasta luna mai. Evident ca a fost al 3-lea meci (pus fortat pe bilet) care ne-a scos. Pentru diseara am gasit doua echipe „underdog” care pot surprinde.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 10 MAI 2022

Strasbourg – Le Mans (ora 21:00)

O iau cu meciul din Franta intre Strasbourg(18-13) si Le Mans(16-16).

Gruparea din estul hexagonului a inregistrat doua infrangeri cu Bourg (acasa) si Roanne (in deplasare), cazand de pe locul 4 pana pe 6. Cu doar 2 etape ramase de disputat e destul de greu de crezut ca Strasbourg va reintra in Top 4 pentru a recapata avantajul terenului propriu in prima runda de playoff. Duelul cu Le Mans nu va fi unul deloc usor, oaspetii avand si ei un obiectiv in acest final de sezon regulat.

M-am uitat la confruntarile avute de oaspetii de la Le Mans, si este ceva mai mult in spatele celor 8 infrangeri in ultimele 10 partide. Echipa a luptat in aproape fiecare meci pierdut, doar Lyon sau Dijon castigand clar in fata lor. Ultimele doua etape au constituit doua infrangeri dramatice, la cate un singur punct diferenta: ambele acasa vs Le Portel & Monaco. Sunt pe 9 in clasament, la o singura lungime de Cholet (care are meci dificil in sala Astroballe).

Zaragoza – MoraBanc Andorra (ora 21:30)

Inchid acest combo cu partide din Liga ACB intre Zaragoza(11-21) si Andorra(10-22).

Am mers cu succes impotriva jucatorilor de la Zaragoza, chiar etapa trecuta cat acestia s-au deplasat in Tara Bascilor pentru disputa cu Baskonia. A fost un „macel” in adevaratul sens al cuvantului, adversarii basci impunandu-se sclar, scor 91-59. Cu doar 2 etape ramase de disputat, echipa gazda este aproape salvata de la retrogradare, alte echipe precum Betis sau Burgos fiind in real pericol in acest final de sezon.

Andorra incepe sa recupereze terenului pierdut in campionat, asta datorandu-se unul „bad roster management”. Trupa a fost angrenata in EuroCup, unde a pierdut semifinala vs Bursaspor, iar pe plan intern a fost „overwhelmed”. Este pe locul 17 (din 18 echipe) in acest moment, unul retrogradabil, si are nevoie ca de aer de un succes diseara. Ultimele 3 meciuri: victorii cu Burgos & Fuenlabrada + un esec la limita la Valencia, arata ca oaspetii doresc sa ramana in prima divizie.

Biletul zilei baschet 10 mai 2022

Leave a Comment: