Biletul zilei baschet 11.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

11 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.02. Am selectat doua partide din Spania, cu primul meci incepand la ora 13:30.

WIN ieri meritat din plin, ambele echipe propuse nu doar ca au acoperit handicapul – au castigat outright. Pentru azi am ales doua echipe underdog.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 11 APRILIE 2021

Murcia – Baskonia (ora 13:30)

O iau evident in ordine cronologica cu partida dintre Murcia(10-17) si Baskonia(21-7).

Am vazut evolutia echipei din Vitoria-Gasteiz in EuroLeague, fiind eliminata vineri seara intr-un mod dramatic in duelul cu Valencia. Era un meci de “win or go home”, iar trio-ul Henry – Gudaitis – Polonara n-a avut inspiratie in momentele cheie de joc. Ramane astfel doar competitia interna, una in care au o deplasare deloc usoara.

Am bifat handicapul pe Murcia duminica trecuta, trio-ul american: Davis, Taylor & Webb facandu-si pe deplin datoria in deplasarea vs Estudiantes. A fost doar al 2-lea succes in ultimele 11 meciuri pentru ei, insa daca e sa privim optimist – a fost a 2-a victorie in ultimele 3 partide. Echipa gazda inca nu a castigat acasa in 2021, avand 5 meciuri pierdute la rand, si ii vad intrand extrem de motivati azi.

Zaragoza – Valencia (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu alt duel iberic, intre Zaragoza(10-17) si oaspetii de la Valencia(17-11).

Mentionam mai sus ca Valencia a castigat cu Baskonia urcand pe locul 8 in Euroliga (ultimul ce duce in playoff). Ei bine, totul poate fi in zadar pentru ei, daca Zenit isi castiga luni restanta cu Panathinaikos. In Liga Endesa, formatia vizitatoare are 4 infrangeri la rand, situandu-se in prezent pe locul 6, cu sanse solide la playoff.

Zaragoza s-a calificat in sferturile de finala Champions League, a facut-o alaturi de cehii de la Nymburk, dintr-o grupa in care mai faceau parte nemtii de la Bamberg si italienii de la Sassari. In campionat, ca si Valencia, are 4 infrangeri la rand si doreste sa inchida aceasta pasa slaba, daca vrea sa mai aiba sanse la locul 8 (ultimul ce duce in postseason). Ne asteapta o disputa energica si destul de echilibrata.

Biletul zilei baschet 11 aprilie 2021

bz baschet 11042021

Leave a Comment: