Biletul zilei baschet 11.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

11 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.26. Am selectat doua partide, ambele din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

WIN frumos ieri la biletul propus, Hawks si Warriors inverzind un bilet de baschet cu cota 4.06. Pentru la noapte am gasit doua favorite in baschetul de peste ocean, doua echipe ce ar trebui sa se impuna lejer.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 11 MAI 2021

Detroit Pistons – Minnesota Timberwolves (ora 02:00)

Prefatez mai intai partida din “orasul motoarelor”, unde Pistons(20-49) primesc vizita oaspetilor de la Wolves(21-47).

Desi acest “tanking mode” continua pentru Pistons, echipa din Detroit nu va avea primul pick la urmatorul Draft din NBA, asta pentru ca Rockets au un record chiar mai slab in acest moment final din sezon. Detroit a avut constant 8-9 jucatori OUT din diferite motive, tocmai pentru ca sa piarda aceste partide din finalul sezonului regulat, cele 9 infrangeri in ultimele 11 meciuri disputate vorbind de la sine.

Trupa din Minneapolis joaca baschetul asteptat de fani inca de la startul lui. Problema pentru “lupi” a fost evident coordonarea jucatorilor titulari, KAT, Rubio si Russell jucand impreuna foarte putin in prima parte din sezon. Acum, cand sunt toti apti de joc, Minnesota este o echipa redutabila, chiar si in partidele impotriva echipelor cu pretentii (vezi victoriile cu Jazz, Warriors sau Bulls). Le dau credit in aceasta seara, au un lot complet si un moral excelent in aceste ultimele etape din sezon.

Toronto Raptors – L.A. Clippers (ora 02:30)

Inchid biletul de baschet cu inca un match-up dezechilibrat, in Florida, acolo unde Raptors(27-41) isi incearca sansa vs Clippers(45-23).

M-am uitat la meciul trecut dintre Raptors si Grizzlies, unul pierdut de trupa antrenata de Nick Nurse la o diferenta de 10 puncte, si orice declaratii ar face acesta, in acest moment gruparea ce joaca in Florida nu mai are niciun interes sa incerce sa-i ajunga pe Wizards (4 meciuri de recuperat in 4 etape). Probabil ca la noapte vom consfinti aceasta eliminare prematura din lupta pentru playoff pentru Lowry & co.

Am mers pe Clippers duminica seara si m-au dezamagit, Lenard & George nu au fost in stare sa puncteze decisiv in momentele cheie de joc, iar Knicks au produs o surpriza neasteptata (de mine cel putin). Au ocazia sa profite de absentele echipei gazda la noapte: 8-9 jucatori OUT intre care Lowry, Anonuby, Hood VanVleet sau Siakam. Los Angeles inca se lupta cu Denver pentru locul 3 in Vest, asa ca ma astept sa joace serios in aceasta noapte si sa se impuna fara emotii pe final.

Biletul zilei baschet 11 mai 2021

Leave a Comment: