Biletul zilei baschet 11.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

11 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.12. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 21:30.

WIN ieri la biletul propus, Le Mans si Andorra comportandu-se excelent din postura de „underdog”. Merg pe acelasi „meniu” si azi, cu doua echipe nefavorite – care pot surprinde.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 11 MAI 2022

Virtus Bologna – Bursaspor (ora 21:30)

Incep acest combo cu finala EuroCup intre formatiile din Bologna si Bursa.

Am ajuns si in ultimul stadiu al acestei competitii – finala EuroCup din acest sezon aduce fata in fata doua echipe aflate intr-o forma foarte buna: Virtus Bologna si Bursaspor. Pana aici italienii au trecut pe rand de Lietkabelis, Ulm si Valencia. Turcii din orasul Bursa au avut un parcurs mai dificil, castigand toate meciurile in deplasare vs Partizan, Cedevita sau MoraBanc Andorra.

Bursa va juca in ultimul act tot pe terenul adversarilor, insa le dau sanse bune sa surprinda in aceasta seara, fiind formatia care are ceva de spus „on both ends of the floor”. Cheia partidei poate fi in defensiva, acolo unde Bursaspor s-a imbunatatit vizibil rezultatele. Inteleg de ce Virtus este mare favorita sa castige trofeul, noile achizitii plus faptul ca joaca in fata fanilor sunt doua atuuri imense, insa avand in vedere importanta partidei – ma astept la o disputa in „single digits” aici.

Real Madrid – Murcia (ora 22:00)

Inchid acest combo cu meciul din Liga ACB intre Real(23-9) si Murcia(16-16).

Am mers pe Los Blancos duminica seara si am „tremurat” serios pe final in deplasarea de la Obradoiro. Acolo unde Llull & co. au reusit o victorie la un singur punct diferenta, una care le-a asigurat practic locul secund in Liga Endesa la final de sezon regulat. Adversarul din prima runda nu este unul cunoscut, insa, cu un playoff in fata si un Final 4 din Euroliga, e posibil ca antrenorul Pablo Laso sa menajeze cativa jucatori.

Murcia este pe locul 9 in clasament, insa poate profita de infrangerea suferita de Gran Canaria in fata lui Betis. Astfel, daca Murcia va castiga in aceasta seara – va urca pe locul 8 in campiionat (unul de playoff), avand intaietate in partidele h2h vs GranCa (a castigat ambele manse). E drept ca nu va fi usor, chiar deloc sa castige pe terenul jucatorilor din capitala, insa motivatia este putin mai mare in tabara lor. La Betano avem la dispozitie un handicap generos la puncte, unul bun pentru acest combo.

Biletul zilei baschet 11 mai 2022

Leave a Comment: