Biletul zilei baschet 11.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

11 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.59. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Lost ieri la biletul propus, Real Madrid s-a impus cu Valencia, insa ALBA Berlin n-a facut acelasi lucru cu Bayern. Azi merg exclusiv pe baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 11 IUNIE 2021

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers (ora 02:30)

Prefatez mai intai meciul 3 din semifinalele conferintei de Est, un duel tare intre Hawks(5) si Sixers(1).

Au fost doua partide total diferite in Philly, cu Trae Young & co. “furand” primul meci si implicit avantajul terenului propriu, pentru ca apoi Joel Embiid & co. sa fie peste tot, intr-un succes lejer. De cand au inceput sa joace pe bune in sfertul 3 al “game 1”, Hawks au fost “outscored” cu 167-133. Un scor care arata cat de motivati sunt Sixers in acest moment.

Embiid a fost de neoprit in acel match-up, si ma astept ca acest trend sa continue in aceasta noapte. “The big guy from Philly” are o medie de 39.5 puncte in aceste prime doua meciuri, cu un field goal percentaje de invidiat: 25 de aruncari bune dintr-un total de 46. La oaspeti De’Andre Hunter a fost “ruled out” pentru restul playoff-ului, asa ca Hawks vor avea probleme in continuare in aparare. Aleg echipa oaspete aici pentru a prelua controlul in serie.

Denver Nuggets – Phoenix Suns (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up decisiv in semifinalele playoff-ului din Vest, meciul 3 intre Nuggets(3) si Suns(2).

Ce partide am avut in Arizona, fratilor, doua meciuri in care Suns au dominat adversarii din Colorado cap-coada. Surprinzator (sau nu, vezi meciul de azi-noapte intre Bucks si Nets), Denver este echipa favorita intr-un meci de “must win” pentru Nikola Jokic & co. Este oarecum normal ca bookmakerii sa favorizeze echipa gazda, avand in vedere ca Nuggets au un record de 27-12 SU in fata fanilor in acest sezon.

Meciul 1 al seriei a avut parte de 222 de puncte si a fost over, in timp ce in meciul anterior am avut o linie pusa de bookmakeri cu 3 puncte mai sus (225), iar jucatorii n-au reusit sa ajunga acolo. Stiu ca Suns sunt o echipa defensiva, iar Denver rateaza mult, insa in aceasta noapte ma astept la un altfel de ritm intre cele doua echipe, un “fast pace” care sa ajute la puncte peste media impusa. Ma astept in special ca oaspetii sa aiba primul cuvant de spus la acest capitol.

Biletul zilei baschet 11 iunie 2021

bz baschet 11062021

Leave a Comment: