Biletul zilei baschet 12.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 29.2%
Castigate: 7/24
Unitati: -887

Biletul zilei din baschet de astazi, 12 ianuarie 2021, este format din doua evenimente din NBA. Cota finala este de 2.22, iar eu voi juca biletul la una dintre cele mai bune case de pariuri online, Superbet.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 12 IANUARIE 2021

Cleveland Cavaliers – Utah Jazz (ora 02:30)

In primul meci de pe bilet mizez pe o victorie destul de facila a lui Utah in deplasarea de la Cleveland. Jazz traverseaza momentan o serie lunga de meciuri pe coasta de Est si vine dupa doua victorii obtinute in Detroit si Milwaukee.

Cavs in schimb a jucat chiar noaptea trecuta si n-a facut-o deloc bine. Ea a gazduit-o pe Memphis, echipa cu un bilant mai slab in acest sezon, fiind invinsa la finalul unui meci in care a marcat doar 91 de puncte. De la Cleveland probabil vor lipsi din nou Sexton si Garland, jucatorii care au inceput sezonul ca titulari in backcourt. Lipsa lor din ultima perioada a contat foarte mult, iar Cavs au pierdut patru din ultimele cinci partide.

Utah are si un usor avantaj datorita faptului ca are trei zile de pauza dupa ultimul meci, in timp ce Cavs revin pe parchet in 24 de ore de la ultima intalnire. Absentele din tabara lui Jazz (Favors si Ingles incerti) n-ar trebui sa cantareasca atat de mult in jocul echipei, iar eu ma astept ca trupa din Utah sa obtina al treilea succes consecutiv.

Houston Rockets – Los Angeles Lakers (03:00)

Al doilea pont vine de la duelul din Texas dintre Houston Rockets si LA Lakers. Cele doua grupari s-au intalnit in urma cu doua zile tot in Houston, iar Los Angeles n-a intampinat niciun fel de probleme si s-a impus la o diferenta de 18 puncte.

Lakers este echipa cu cel mai bun bilant din liga (8-3) si probabil va domina si in acest sezon Conferinta de Vest. E interesant ca pana acum toate cele trei esecuri ale lui James & co. au fost suferite in Staples Center, iar in deplasare au mers perfect.

Rockets in schimb au un debut slab de sezon, iar faptul ca James Harden nu mai vrea sa ramana in Houston a si afectat mult jocul echipei. Bilantul “rachetelor” este de 3-5, iar in acest ritm, accederea in play-off e pusa in pericol. Cealalta vedeta a echipei, John Wall, a acuzat la inceputul saptamanii o migrena si nici nu s-a antrenat luni. Eric Gordon e de asemenea incert pentru acest meci.

Lakers s-au impus acum doua zile atat de clar chiar si cu Eric Gordon si John Wall pe parchet. Daca cei doi vor lipsi la noaptea pentru Houston, atunci misiunea trupei din California ar trebui sa fie si mai usoara.

Biletul Zilei Baschet 12 Ianuarie 2021

Leave a Comment: