Biletul zilei baschet 12.03.2021

12 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.75. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 03:00.

LOST ieri la proiect, nu am fost inspirat in alegerile propuse din Euroliga. Azi am gasit un meci spectacol si un underdog, ambele partide din NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 12 MARTIE 2021

New Orleans Pelicans – Cleveland Cavaliers (ora 03:00)

Am ales sa incep cu meciul din sala Smoothie King Center, Pelicans(15-22) primesc vizita jucatorilor de la Cavaliers(14-22).

Pelicans s-au facut de ras azi-noapte vs Wolves, scor 105-135, intr-un meci in care au reusit doar 6 aruncari de la 3 puncte dintr-un total de 32. New Orleans este datoare fanilor in aceasta seara, chiar daca are un meci back-to-back, in fata este doar apararea din Ohio. Faptul ca echipa este in prezent pe locul 13, desi avea aspiratii clare de playoff la inceputul campionatului, reprezinta momentan un esec.

Cavs vin aici dupa ce era hot inainte de pauza All Star, jucatorii din Ohio castigasera 4 din ultimele 5 partide, cu ultimul meci pierdut dramatic vs Indiana Pacers. Faptul ca si-au recuperat majoritatea jucatorilor accidentati in aceasta pauza de o saptamana este un lucru important pentru o echipa ce spera la un loc de play-in tournament. Ma astept la un meci deschis, de tip run-and-gun, linia propusa in acest moment fiind cam jos.

Memphis Grizzlies – Denver Nuggets (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu infruntarea din Memphis, unde avem un duel extrem de echilibrat intre Grizzlies(17-16) si Nuggets(21-15).

Denver avea o forma excelenta inainte de pauza All Star, echipa din Colorado castigand ultimele 4 partide, toate in deplasare pe terenurile adversarilor de la: Oklahoma, Chicago, Milwaukee si Indiana. Asta nu ar fi fost posibil fara prezenta candidatului MVP – Nikola Jokic. Joker-ul are o medie de 27.1 puncte, 8.6 pase decisive si un procentaj de 56.7%. Sunt in continuare OUT insa la echipa: Harris, Green, Howard si Millsap.

Memphis incepe sa joace baschetul asteptat de la inceputul acestui sezon, Ja Morant si Jonas Valanciunas coombinand foarte bine in victoria de acum doua zile vs Wizards. A fost al 3-lea meci castigat in ultimele 4, si al 5-lea din ultimele 7 partide, iar Grizzlies sunt aproape de capacitate maxima. Singurul jucator OUT ramane Jaren Jackson (asteptat in aprilie). Echipa are un record de 19-14 ATS, Top 5 in NBA la acest capitol. Avem o cota de nerefuzat pentru victoria lui Memphis, una ce va surprinde multa lume.

Biletul zilei baschet 12 martie 2021