Biletul zilei baschet 12.05.2022

bz baschet

11 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 02:00.

LOST ieri la biletul propus, Bursaspor si Murcia nu au facut fata adversarilor. Oferta modesta de azi ma face sa ma concentrez exclusiv pe meciurile de peste ocean.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 12 MAI 2022

Philadelphia 76ers – Miami Heat (ora 02:00)

Incep cu partida din Philly, unde Sixers joaca cu Heat.

Un Game 6 in care Embiid & co. au nevoie sa castige in fata fanilor pentru a trimite seria in decisiv. Nu va fi insa usor, dupa un „blowout” suferit in mare stil in Florida. Atunci, Jimmy Butler & co. au dominat partida cap-coada castigand pe merit. Fiecare echipa a castigat pe teren propriu, si nu m-ar mira ca aceasta „traditie” sa se repete si in aceasta noapte in Philadelphia.

Cu Kyle Lowry in continuare OUT, trupa pregatita de Erik Spoelstra a facut un adevarat „statement” in Game 5, cu atat mai impresionant – cu cat a venit dupa cele doua infrangeri din Philly. Joel Embiid a fost redus la tacere, Heat punand des „double-team” asupra lui, insa ma astept la un regres aici. Vad o echipa gazda motivata sa le ofere fanilor poate o ultima victorie in acest playoff, pontul mergand cu handicap in favoarea lor.

Dallas Mavericks – Phoenix Suns (ora 04:30)

Continui cu meciul 6 dintre Suns si Mavericks.

Game 6 din seria Phoenix vs Dallas poate fi si ultimul, gruparea din Arizona conducand cu 3-2 in acest moment. A fost un succes meritat in meciul anterior, unul in care jucatorii de la Suns si-au dominat adversarii. Campionii de anul trecut din Vest se afla astfel la un singur succes de finala conferintei, si conform jocului prestat – sunt sanse bune ca acest lucru sa se intample inca de la noapte.

Phoenix si-a regasit ofensiva jucand in fata fanilor, Booker conducandu-si colegii exemplar din teren, iar Suns au oferit un adevarat show. E nevoie s-o faca si in Texas, acolo unde nu a avut prea mult succes in primele doua partide, insa am incredere in capacitatea lui Chris Paul de a pasa, plus cea de a marca a lui Devin Booker. Vad echipa oaspete castigand aici si mergand in finala Vestului, iar pentru siguranta aleg handicapul la puncte.

Biletul zilei baschet 12 mai 2022