Biletul zilei baschet 12.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

12 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide din Franta – LNB, cu primul meci incepand la ora 19:00.

WIN ieri la biletul de baschet cu cota 3.59, Suns si Sixers aducandu-ne un profit excelent. Pentru azi m-am orientat spre doua favorite din Hexagon.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 12 IUNIE 2021

Le Portel – Limoges (ora 19:00)

Prefatez mai intai duelul dezechilibrat dintre Le Portel(12-20) si Limoges(17-15.

Avem doua echipe ce au forme diferite si evident obiective diferite in acest final de sezon in liga franceza masculina de baschet. Este ultimul mare campionat din Europa care inca nu si-a definitivat sezonul regulat, mai avem la dispozitie 2 etape pline, plus cateva restante. Hai sa vedem insa de ce sunt oaspetii atat de favoriti in aceasta seara.

Le Portel a acumulat 5 infrangeri la rand, iar sansele la playoff sunt nule, si in privinta retrogradarii, echipa nu are vreun motiv real de ingrijorare. Oaspetii de la Limoges au castigat 4 din ultimele 6 partide, si chiar daca au pierdut runda trecuta la Orleans, pastreaza inca sanse de calificare in playoff. Batalia e mare acolo, numai putin de 4 echipe se lupta pentru ultimele 2 pozitii ce duc in postseason. Avem o echipa oaspete motivata aici, merg pe mana lor pentru un succes important.

Chalon/Saone – Dijon (ora 20:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de “inclinat” in favoarea oaspetilor, in Chalon/Saone(10-22) vs Dijon(25-7).

Se intalnesc locul 17 – Chalon Saone si locul 1 – Dijon, asa ca se vede din start ce tip de meci vom avea. Sigur, o sa spuneti ca e posibil sa vedem un “aranjament” in urma caruia echipa gazda sa aiba sansa de a scapa de la retrogradare. Se poate, doar ca si Dijon lupta pentru una din primele 3 pozitii in campionat, Lyon si Monaco fiind imediat in spate cu acelasi numar de infrangeri.

Cu doar 3 victorii in ultimele 16 meciuri, gruparea gazda e intr-o situatie ingrata, sansele sale de supravietuire in prima divizie sunt destul de mici. Asteapta pasi gresiti de la Gravelines-Dunkerque si Roanne, insa trebuie sa castige si ei meciuri in acest final de sezon. Dijon a castigat 7 meciuri din ultimele 9 jucate, iar faptul ca poate obtine un avantaj fata de rivalele Monaco si Lyon constituie motivatia necesara pentru a castiga aici.

Biletul zilei baschet 12 iunie 2021

Leave a Comment: