Biletul zilei baschet 13.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 27.3%
Castigate: 6/22
Unitati: -915

Oferta din aceasta noapte pentru NBA este una foarte bogata, cu opt meciuri care se vor disputa peste Ocean. Biletul zilei din baschet de pe 13 ianuarie va contine din nou doua evenimente, cota finala a dublei propuse de mine fiind de 2.25.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 13 IANUARIE 2021

Phoenix Suns – Atlanta Hawks (ora 04:00)

Pentru primul meci mergem in “Valea Soarelui”, acolo unde Suns are o revansa de luat dupa prestatia slaba din Washington. Consider ca acest meci e foarte important pentru trupa lui Monty Williams deoarece gazdele ar trebui sa inceapa sa castige meciuri si in fata echipelor mai slab cotate.

Phoenix a avut pana acum victorii la echipe bune, insa a fost incurcata de altele precum Pistons sau Wizards. Bilantul echipei este unul excelent, de 7-4, iar pentru a ramane sus in Vest, victoria e necesara intr-un astfel de duel. Suns a ratat mult din spatele liniei de trei in Washington, insa la ce aruncatori buni are, e greu de crezut ca acest lucru se va intampla de doua ori consecutiv.

Hawks vine in Arizona cu un bilant de 5-5. In continuare Galinari si Bogdanovic sunt indisponibili, iar mai mult decat atat, Capela si Rondo au si ei probleme medicale si sunt incerti. Lui Trae Young ii va fi foarte greu fara aceste ajutoare, mai ales ca adversarii n-au probleme mari de efectiv. Asadar, cred ca Phoenix va confirma inceputul bun de sezon si se va impune.

Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans (05:00)

LA Clippers inca isi cauta forma ideala in acest sezon si cred ca in curand o va atinge. Trupa din Los Angeles n-are un bilant rau, de 7-4, insa in ultimele sapte partide au tot alternat victoriile cu esecurile. Clippers e una dintre cele mai bine cotate echipe din Vest si pleaca evident cu prima sansa in meciul de la noapte.

Pelicans vin in LA dupa o serie de trei esecuri consecutive. E interesant ca toate aceste trei infrangeri au venit intr-o serie de patru meciuri jucate acasa. New Orleans are si probleme mari in backcourt inainte de acest meci. Lonzo Ball va fi lasat cu siguranta pe margine din cauza unei accidentari la genunchi, iar celalalt titular, Eric Bledsoe, a acuzat ceva probleme la ochi si este incert.

In acest conditii, probabil ca debutantul Kira Lewis Jr. va primi mai multe minute. El insa nu a convins pana acum si probabil prezenta sa va reprezenta o slabiciune pentru Pelicans. Cu un backcourt problematic, dar si cu o forma foarte modesta, New Orleans are sanse mici in LA, de aceea mizez pe victoria lui Clippers.

Bilet Baschet 14 Ianuarie

Leave a Comment: