Biletul zilei baschet 13.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

13 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.19. Am selectat cele doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 19:30.

LOST ieri la biletul propus, atat Sixers cat si Suns pierzand clar meciurile disputate. La inceput de weekend doresc un „bounce back”, si am ochit doua favorite: prima din Turcia si a doua din Rusia.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 13 MAI 2022

Pinar Karsiyaka Anadolu Efes (ora 19:30)

Incep cu „game 2” intre Pinar si Efes.

Pinar a fost vazuta bine de specialisti la inceputul sezonului, insa formatia din Izmir a dezamagit, atat in campionat, cat si in Champions League – unde era vazuta ca una din principalele favorite la trofeu. In Super Lig a incheiat sezonul regulat „gafaind” cu doar 2 victorii in ultimele 7 meciuri disputate. Locul ocupat – 7, i-a adus o disputa nedorita in fata mult mai titratei Anadolu Efes.

Campioana en-titre din Super Lig si EuroLeague a inceput furtunos acest playoff, Shane Larkin & co. castigand in fata fanilor la o diferenta clara: 90-66. Cum echipa are de disputat un Final 4 in Europa la finalul lunii mai, sunt sigur ca jucatorii de la Istanbul vor sa inchida cat mai repede conturile in competitia interna. Deplasarea de azi nu va fi una usoara, insa Efes are lotul si moralul pentru a transa si acest duel secund in favoarea sa.

Unics Kazan – Zenit St. Petersburg (ora 20:00)

Inchid acest combo cu „game 4” intre Unics si Zenit.

Aseara CSKA a castigat meciul 4 vs Lokomotiv Kuban si s-a calificat in finala. Adversara ei va fi Unics sau Zenit, iar jucatorii de la St. Petersburg au o sansa foarte buna sa realizeze aceasta performanta chiar din aceasta seara. A fost o lupta crancena intre cele doua echipe, cu jucatorii de la Kazan „furand” primul meci (disputat in deplasare), iar apoi Baron & co. au castigat urmatoarele 2 meciuri.

A fost o intalnire dramatica acum 2 zile, un 67-68 in care Zenit a obtinut zic eu: „victoria cheie” in acest match-up. Oaspetii au castigat acel Game 3, desi au avut un procentaj de doar 36.7%, fata de 47.3% cat a avut Unics. Diferenta s-a facut la recuperarile ofensive (second chance points) si la aruncarile libere. Ma astept la un nou „dog fight” aici, insa Unics are prima sansa acasa sa castige si sa forteze un meci decisiv de foc inapoi la St. Petersburg.

Biletul zilei baschet 13 mai 2022

Leave a Comment: