Biletul zilei baschet 13.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

13 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.52. Am selectat doua partide din NBA Playoffs, cu primul meci incepand la ora 22:00.

LOST ieri la biletul de baschet propus, Dijon a castigat insa Limoges s-a “prabusit” in sfertul final cu Le Portel. Pentru azi m-am orientat spre doua favorite de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 13 IUNIE 2021

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets (ora 22:00)

Prefatez mai intai duelul 4 din Est intre Bucks(3) si Nets(2).

Meciul anterior jucat intre Milwaukee si Brooklyn a intrat in istoria caselor de pariuri. Daca ne uitam la scor: 86-83 (169 de puncte in total) pentru Bucks nu vedem nimic obsinuit. Problema a fost la linia de under/over impusa de bookmakeri, undeva la 234-235 de puncte. A fost astfel cel mai jos under realizat vreodata la un meci de NBA in istoria caselor de pariuri.

Ce vom vedea diseara? Pai in primul rand ar trebui sa vedem mai multe puncte ca in precedentul meci, mai jos de atat (procentaje de 37%, respectiv 36%) nu prea au cum sa joace cele doua combatante. Apoi, prima echipa care poate iesi din acest “poor shooting” este evident Brooklyn. James Harden va fi OUT, insa Jeff Green a fost upgradat spre “questionable”. Imi place valoarea echipei oaspete aici, un Value Bet solid.

Denver Nuggets – Phoenix Suns (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up usor favorabil in favoarea oaspetilor, in Nuggets(3) vs Suns(2).

Ceva mai tarziu in noapte, in Rocky Mountains, avem doua echipe ce au fost clar diferentiate in aceste prime 3 partide din serie.

Nikola Jokic a fost extraordinar in seara in care a primit trofeul MVP, sarbul postand un “triple-double” de senzatie: 32 de puncte, 20 de recuperari si 10 pase decisive. O performanta monstruasa din partea acestuia, problema a fost insa la colegi. Porter si Gordon au avut din nou “shooting slump”, iar Will Barton a parut “rusty” la primul meci pe parchet dupa cateva saptamani bune de pauza.

In aceasta serie Suns au “dat de pamant” la propriu cu Nuggets, cu un Devin Booker imperial la aruncare, si un Chris Paul excelent la distribuirea paselor decisive. Phoenix stie ca va avea un altfel de adversar in finala, asa ca orice zi in plus de odihna va conta in eventualitatea incercarii echipei sa ajunga in NBA Finals. Aleg aici echipa ce practica un baschet complet “on both ends of the floor”, victorie Phoenix si “sweep” (4-0).

Biletul zilei baschet 13 iunie 2021

Leave a Comment: