Biletul zilei baschet 14.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 29.2%
Castigate: 7/24
Unitati: -887

Suns vs Hawks a fost amanat ieri, astfel ca a trebuit sa ma multumesc doar cu cele 45 de unitati castigate la pronosticul dat pe meciul lui Clippers. Mergem inainte, iar astazi va propun o noua dubla interesanta din NBA la biletul zilei din baschet. Cota finala a biletului e de 2.33, iar in continuare va prezint mai multe detalii.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 IANUARIE 2021

Toronto Raptors – Charlotte Hornets (ora 02:30)

Raptors reprezinta pentru mine marea dezamagire din acest debut de sezon. Chiar daca e nevoita sa-si joace meciurile de acasa in SUA, mai exact in Tampa, nu ma asteptam ca Toronto sa aiba un bilant de 2-8. Canadienii dispun in continuare de o echipa puternica, iar eu ma astept sa revina cat de curand in forma care i-a consacrat.

Hornets arata destul de bine in acest sezon, iar experienta lui Hayward si entuziasmul lui LaMelo Ball o pun pe Charlotte pe ultimul loc de play-off in Est (6-6). Chiar si asa, trebuie mentionat ca patru din cele sase victorii ale sale au fost obtinute in fata unor echipe care au un procentaj de la .500 in jos.

Toronto arata mai bine pe foaie inaintea acestui meci. Raptors sunt de altfel obligati sa inceapa sa lege victorii pentru a reveni acolo unde le e locul, pe loc de play-off. Echipa organizatoare n-are probleme mari de efectiv inaintea acestui meci, in timp ce de la Hornets ar putea lipsi chiar Gordon Hayward. Mai trebuie sa spun ca Charlotte a avut ultimul meci cu 24 de ore inainte de acesta, iar Toronto a avut trei zile de pauza.

Denver Nuggets – Golden State Warriors (05:00)

Al doilea pronostic l-am ales de la un meci intre doua vecine de clasament din Vest. Warriors e clasata pe ultimul loc de play-off, iar Denver vine chiar in urma ei. Desi multa lume se asteapta la o confruntare interesanta si foarte echilibrata, eu o vad in aceasta noapte mare favorita pe Denver.

Nuggets n-au prea impresionat in acest sezon, insa incetul cu incetul lucrurile se vor pune la punct pentru Jokic & co. Denver va redeveni o echipa de top 5 in Vest atunci cand va incepe sa-si castige meciurile de acasa. Deocamdata gazdele au 2-4 pe teren propriu, un bilant foarte slab avand in vedere ca in sezoanele trecute au excelat in Ball Arena. Se stie ca multe grupari au probleme din cauza altitudinii atunci cand vin in Denver, iar jucatorii lui Warriors ar putea fi la randul lor afectati.

Cu un nou sezon fara Klay Thompson, Golden State o duce bine pana acum si are bilant pozitiv. Lui Steph Curry ii va fi totusi din ce in ce mai greu sa traga echipa dupa el, mai ales in acest meciuri in care ei intalnesc grupari de calibru, cu un joc de echipa foarte bun. Aceasta diferenta a jocului de echipa cred ca se va simti la noapte, Denver fiind pe locul trei in NBA atunci cand vine vorba de numarul de pase decisive.

Bilete Baschet 15 Ianuarie

Leave a Comment: