Biletul zilei baschet 14.02.2021

Doua meciuri din NBA formeaza si biletul zilei de astazi din baschet. Cota biletului este de 2.13, iar primul meci incepe diseara, de la ora 20:00. Acesta poate fi urmarit si in Romania de catre fanii NBA, fiind transmis live pe Telekom Sport.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 FEBRUARIE 2021

Washington Wizards – Boston Celtics (ora 20:00)

Boston are o deplasare usoara in Washington, acolo unde n-ar trebui sa intampine probleme in a-si adjudeca victoria. Wizards e ultima clasata in est, iar in 23 de partide a adunat doar 6 victorii. In ciuda faptului ca ii are in lot pe Bradley Beal si Russell Westbrook, gazdele n-au un team depth suficient de bun pentru a emite pretentii la play-off.

Celtics are al treilea bilant din est (13-12) si a aratat o oarecare inconstanta in joc. Trupa din Boston nu reuseste sa lege o serie cu multe victorii consecutive si de aceea are un bilant sub asteptari. Chiar si asa, Celtics e clar peste Wizards si in mod normal diseara isi va mai adjudeca un succes.

Chiar si fara Marcus Smart, Boston arata bine in vederea acestei deplasari, iar Tatum, Brown si Walker vor reusi cel mai probabil sa traga echipa dupa ei pentru a obtine un nou succes.

Toronto Raptors – Minnesota Timberwolves (02:00)

La fel ca si Boston, Toronto pare a avea si ea o misiune facila la noapte. Raptors are in fata ultima clasata din vest, care a adunat si ea in total doar sase victorii. Minnesota nu reuseste sa se ridice la un nivel acceptabil si probabil va face tanking in acest sezon pentru a obtine un loc cat mai bun in draft.

Dupa cum ma asteptam si spuneam in urma cu cateva saptamani, Toronto va deveni incetul cu incetul o echipa de play-off. Ne amintim ca la un moment dat Raptors era in coada conferintei de est, insa acum a urcat pana pe locul opt. Toronto nu se va opri insa aici si cu siguranta va tinti o prezenta in top 6, mai ales ca estul nu pare deloc puternic in acest sezon.

Asadar, e clar ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii e uriasa in favoarea lui Toronto. Voi miza astfel pe un succes al echipei organizatoare la minim trei puncte diferenta.