Biletul zilei baschet 14.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

14 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.28. Am selectat doua partide, ambele din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 03:00.

Verde ieri la combo-ul propus, Clippers si Knicks aducandu-ne un WIN frumos.. Pentru la noapte am gasit doua echipe “underdog”, de la care ma astept sa aiba probleme in ofensiva.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 MAI 2021

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz (ora 03:00)

Prefatez mai intai partida din Oklahoma, unde ar trebui sa vedem un duel dezechilibrat intre Thunder(21-49) si Jazz(50-20).

Jucatorii de la Thunder sunt si ei in “tanking mode”, sau cel putin cei care au mai ramas, pentru ca in ultima perioada, gruparea OKC joaca doar sa faca la numar meciurile din finalul de sezon. Majoritatea titularilor, dar si multi din “role players” sunt indisponibili in acest final de sezon, unul in care conducerea se gandeste fara “doar si poate” la perioada de transferuri.

Utah ramane pe prima pozitie in Vest, insa dupa victoria jucatorilor din Arizona petrecuta azi-noapte, nu mai este atat de sigura de “fotoliul de lider”. Pentru asta, trebuie sa se impuna mai intai intr-o deplasare la indemana, Oklahoma jucand in ultima perioada cu un total de 8-9 jucatori. In plus, e posibil ca Mike Conley sa revina la noapte, asa ca ma astept ca Jazz sa-si limiteze bine oponentii.

Philadelphia 76ers – Olando Magic (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de dezechilibrat in Philly, acolo unde Sixers(47-23) primesc vizita jucatorilor de la Magic(21-49).

5 infrangeri la rand pentru “magicieni”, care vin aici cu moralul jos si obositi dupa partida de azi-noapte din Atlanta. Un esec acolo in care gruparea din Florida nu a dat niciun semn ca poate sta aproape de adversar, scor final: 116-93. Intre cele doua echipe a avut loc in singur duel direct, incheiat cu victoria jucatorilor din Philly: 116-92.

Sixers au pierdut doua meciuri la rand, in ultimele deplasari – din Indianapolis vs Pacers, si azi-noapte in Florida vs Heat. In ambele dueluri apararea a fost la intaltime, problemele reale fiind la finalizare. Joel Embiid a jucat putin aseara vs Heat, insa cred ca va fi odihnit la noapte intr-un duel “back-to-back”. In aceste conditii, ii vad pe jucatorii gazda concentrandu-se pe ce stiu mai bine – sa se apere om la om si agresiv.

Biletul zilei baschet 14 mai 2021

Leave a Comment: