Biletul zilei baschet 14.05.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

14 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.09. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 17:20.

LOST ieri la biletul propus, forma de moment nu este una buna. Doresc sa fac un „bounce back” azi, cu o echipa „underdog” din Lituania si un under la puncte in Germania.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 MAI 2022

Zalgiris – Lietkabelis (ora 17:20)

Incep acest combo cu semifinala dintre Zalgiris si Lietkabelis.

Gruparea oaspete a surprins placut in prima runda de playoff, trecand in minim de partide (3 la numar) de adversarii de la Juventus. Sarbul Gagic este principalul contribuitor al echipei si un adevarat lider pe parchet. Cele 4 zile in plus de odihan ar trebui sa ajute echipa oaspete in acest start de serie. Lietkabelis trebuie insa sa joace ca o echipa in aceasta deplasare, pentru a avea o sansa de a surprinde.

Zalgiris a fost singura echipa din prima runda de postseason care a avut nevoie de toate cele 5 meciuri pentru a trece de adversarii de la Neptunas. Este adevarat ca pe teren propriu victoriile au venit extrem de clar pentru Cavanaugh & co., insa esecurile din deplasare au ridicat cateva semne de intrebare in dreptul conducerii. Gruparea de la Kaunas are un lot mai bun si se poate califica in finala, insa, in acest start de serie – oboseala isi poate spune cuvantul.

Ludwigsburg – Ulm (ora 21:30)

Inchid acest combo cu meciul din Liga BBL intre Ludwigsburg si Ulm.

Playoff-ul din prima liga de baschet germana se deschide in acest weekend, iar eu m-am concentrat asupra duelului dintre Ludwigsburg si Ulm. Cele doua echipe s-au calificat de pe locurile 4, respectiv 5 in campionatul BBL, astfel ca ne putem astepta la o serie echilibrata. Pontul pentru acest Game 1 nu se refera insa la handicapul la puncte ci la totalul impus de bookmakeri.

Ce am observat in acest final de sezon – este ca Luwigsburg ofera una din cele mai bune defensive din competitie, asta vazandu-se si in meciurile din Champions League. Cele doua disputa h2h din sezon ne dau credit la acest pronostic (78-66 si 74-61). Vad acest trend de „under” continuand, la un prim duel cu un tempo destul de scazut si cu doua defensive extrem de agresive, pontul mergand pe puncte sub media impusa.

Biletul zilei baschet 14 mai 2022

Leave a Comment: