Biletul zilei baschet 15.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 29.4%
Castigate: 5/17
Unitati: -482

15 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.02. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

WIN din ieri la combo-ul propus, Sixers s-au distrat cu Nets, ceva mai tarziu, Wizards au facut acelasi lucru vs Kings. Pentru la noapte am ochit o echipa “underdog” si un “under”, ambele din NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 15 APRILIE 2021

Atlanta Hawks – Milwaukee Bucks (ora 02:30)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Atlanta, unde Hawks(30-25) dau piept cu Bucks(34-20).

Gallinari si Young sunt dati ambii ca “game-time-call” pentru la noapte, si de prezenta lor in teren va depinde mult acest match-up. Atlanta se intoarce acasa dupa doua victorii simple (vs Raptors & Hornets) obtinute fara cei doi, insa va avea nevoie de ajutorul lor in seara asta. Asta pentru ca au pierdut clar partida directa din Milwaukee, cand la fel Young nu a fost pe parchet.

Bucks s-au distrat aseara in deplasarea din Minneapolis, administrand o “bataie” crunta (105-130) pentru o echipa gazda ce nu se regaseste de cateva sezoane bune. Sa nu uitam insa, ca Towns nu a jucat in acel match-up, iar pentru “cerbi” Giannis a fost OUT, cum o sa fie si diseara. In aceste conditii, plus nopti “back-to-back”, ma vad nevoit sa merg pe Hawks cu handicap.

L.A. Lakers – Boston Celtics (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Los Angeles, unul ce trebuia sa fie extrem de asteptat intre Lakers(34-21) si Celtics(29-26).

Celtics vin aici dupa doua victorii convingatoare in deplasarile din Colorado vs Nuggets si Oregon vs Blazers. Tatum a totalizat 60 de puncte in aceste doua meciuri, devenind in acest sezon principalul lider si marcator pentru “verzi”. In 7 meciuri disputate in luna aprilie, meciurile lui Boston au atins over-ul propus doar de 2 ori, defensiva lui Brad Stevens imbunatatindu-se vizibil in ultimele saptamani.

Lakers se intorc acasa dupa o serie de deplasari ce parea interminabila la un moment dat. Au fost 7 astfel de meciuri departe de casa pentru L.A., iar baietii antrenati de Fran Vogel au obtinut un record pozitiv: 4W-3L, in conditiile in care trupa joaca in continuare fara cei mai buni 2 jucatori: LeBron James & Anthony Davis. Fara acesti 2 colosi, trupa s-a concentrat mai mult pe defensiva, si aici vad pontul inteligent din acest duel.

Biletul zilei baschet 15 aprilie 2021

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: