Biletul zilei baschet 15.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

15 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.09. Am selectat doua partide, una din ACB si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 19:00.

Verde ieri la combo-ul propus, Jazz si Sixers au jucat fabulos in defensiva aducandu-ne un WIN frumos. Pentru azi am gasit doua echipe “underdog”, de la care ma astept sa produca cate o surpriza.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 15 MAI 2021

Murcia – MoraBanc Andorra (ora 19:00)

Prefatez mai intai partida din Spania – Liga Endesa, unde ar trebui sa vedem un duel echilibrat intre Murcia(14-19) si Andorra(15-18).

Duel decisiv pentru ultimele sanse de calificare in playoff intre Murcia si Andorra, doua echipe aflate la jumatatea clasamentului in Liga spaniola de baschet ACB. Jucatorii gazda se afla la doua lungimi de locul 8 (ultimul ce duce in playoff), cele 2 infrangeri in ultimele 3 meciuri afectand serios sansele lor de calificare.

Andorra in schimb, are 3 victorii in ultimele 3 etape de campionat, si cu un succes in aceasta seara poate fi la egalitate perfecta cu echipa de pe pozitia a 8-a: Gran Canaria. Cu 5 victorii directe in ultimele 6 dispute, le dau credit jucatorilor oaspeti sa se impuna si azi, insa pentru siguranta aleg handicapul de 5.5 puncte disponibil atat la Betano cat si la Unibet.

Milwaukee Bucks – Miami Heat (ora 03:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de echilibrat din NBA, doua echipe cu pretentii in Est: Bucks(45-25) si Heat(39-31).

Giannis & co. au castigat 8 din ultimele 10 meciuri, insa infrangerile cu Rockets si Spurs arata ca “cerbii” inca mai au lucruri de pus la punct inaintea duelurilor de foc din playoff. Milwaukee stie ca nu mai are cum sa-i ajunga pe Nets, rivalii din Brooklyn avand doua meciuri usoare acasa (diseara cu Bulls si apoi in ultima etapa vs Pistons).

Miami incepe sa fie “hot” chiar atunci cand conteaza, trupa condusa de Erik Spoelstra avand 7 victorii in ultimele 8 meciuri si 11 in ultimele 14, fiind in acest moment pe locul 5 in Est (are intaietate vs Knicks la dueluri directe). Ca sa ramana pe acest loc si sa evite Bucks in prima runda, Butler & co. au nevoie sa castige aceasta deplasare + urmatoarea in Detroit. Ma astept la un duel extrem de echilibrat in care nu exclud surpriza, cota lui Miami fiind una excelenta. Aleg si aici handicapul pentru o siguranta suplimentara.

Biletul zilei baschet 15 mai 2021

Leave a Comment: