Biletul zilei baschet 15.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

15 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.06. Am selectat doua partide: una din Franta, cu primul meci incepand la ora 19:30.

Lost ieri la biletul propus, nu am fost inspirat in alegerile propuse din bachetul de peste ocean. Pentru azi merg pe o favorita si un “underdog”.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 15 IUNIE 2021

Boulazac – Chalon-Reims (ora 19:30)

Prefatez mai intai meciul din arena Le Palio, unde Boulazac(3-29) primeste vizita adversarilor de la Chalon-Reims(13-20).

Echipa gazda se afla pe ultimul loc in campionatul francez, si are in aceasta seara ultima reprezentatie in fata fanilor. Un eveniment ce poate marca un succes de orgoliu pentru echipa din sud-vestul Frantei. Flowers & co. au pierdut 9 partide la rand si 19 in ultimele 20 jucate in LNB, asa ca ultima pozitie din clasament este total meritata. La cum se misca cotele in acest match-up, putem avea un rezultat imprevizibil.

Chalon-Reims se afla pe locul 12 in campionat, fara sanse la playoff, dar si fara emotiile retrogradarii. Avem asadar o formatie lipsita de griji in acest final de sezon in Hexagon, una care a si pierdut 4 din ultimele 6 meciuri. In ultimele 5 dispute directe din campionat am consemnat ca echipa gazda si-a castigat duelul de fiecare data. Echipa oaspete este superioara valoric, insa in aceasta seara nu cred ca va conta prea mult acest aspect.

Limoges – Le Mans (ora 20:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta atractiv intre doua echipe ce se lupta la playoff: Limoges(17-16) si Le Mans(18-15).

Am mers pe Limoges in doua randuri in aceasta luna iunie, in prima faza am avut castig de cauza vs Gravelines-Dunkerque, insa apoi, in etapa trecuta, “verzii” au cedat inexplicabil pe final intr-un meci ce-l aveau in mana. Astfel au pierdut in deplasarea de la Le Portel, iar cu acest rezultat negativ playoff-ul pare mai departe ca niciodata. Hai sa vedem cum arata cifrele mai exact in aceasta etapa finala din sezonul regulat.

Le Mans vine dupa o victorie de moral acasa cu Nanterre, o alta echipa ce cauta sa se califice pe ultima suta de metri in postseason. Americanul Brown a fost principalul marcator cu 27 de puncte, tragand pur si simplu echipa dupa el in momentele cheie de joc. Avand in vedere ca Orleans are meci la indemna acasa cu Chalon/Saone, Limoges se poate califica in playoff doar daca ii invinge pe Le Mans la o diferenta mai mare decat in tur: 91-68, adica 23 de puncte. Destul de greu de crezut asta, insa o victorie e de luat.

Biletul zilei baschet 15 iunie 2021

Leave a Comment: